TEŞEKKÜR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TEŞEKKÜR
Haberin Tarihi: 2.1.2014 09:57:00 - Okunma Sayısı:2228 defa okundu.

Eğirdir ilçemiz Menderes Mahallesi'nde 2015 yılında yapılması planlanan İlkokulumuzun, İl Özel İdaresi 2014 yatırım planına alınmasında emeği geçen İl Genel Meclisimiz Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine, İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

TEŞEKKÜR

 

            Eğirdir ilçemiz Menderes Mahallesi’nde 2015 yılında yapılması planlanan İlkokulumuzun, İl Özel İdaresi 2014 yatırım planına alınmasında emeği geçen İl Genel Meclisimiz Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine, İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

            İlçemize yeni bir okulun kazandırılmasında emeği bulunan Isparta Valimiz Vahdettin Özkan’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz İlyas Can’a ve ilçemizin gelişmesi ve okulun yapımı için gayret gösteren, ilgili makamlarla devamlı temas ve görüşmelerde bulunup alt yapısını hazırlayan Eğitimci Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e teşekkürü bir borç bilirim.

            Eğirdir halkı adına emeği geçen bütün yetkililere ve bütün İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Mehmet Kamil GÖNCÜ

İl Genel Meclisi Üyesi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap