Atatürk’ü Anlattılar, Ödüllerin Sahibi Oldular

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Atatürk’ü Anlattılar, Ödüllerin Sahibi Oldular
Haberin Tarihi: 10.11.2018 14:15:20 - Okunma Sayısı:1838 defa okundu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Atatürk’ü Anlattılar, Ödüllerin Sahibi Oldular

Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü çerçevesinde düzenlenen “Mustafa Kemal Atatürk” konulu ilkokullar arası Resim, Ortaokullar arası Şiir, Liseler arası Mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eserler İnceleme Kurulu tarafından değerlendirilen yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler, 10 Kasım Atatürk’ü anma programında ödüllerini aldılar.

İlkokullar arası Resim yarışmasında birinci olan Atatürk İlkokulu Öğrencisi Damla Eylül Çakmakçı’ya, Ortaokullar arası Şiir yarışmasında birinci olan Sarıidris Ortaokulu Öğrencisi Merve Keskin’e, Liseler arası Mektup yarışmasında birinci olan Akşemsettin M.T.A.L. öğrencisi Zeynep Özdemir’e,

İlkokullar arası Resim yarışmasında ikinci olan Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu öğrencisi Fikret Caner Ceylan’a, Ortaokullar arası Şiir yarışmasında ikinci olan Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Sevde Aydemir’e, Liseler arası  Mektup yarışmasında ikinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Akkulak’a,

İlkokullar arası Resim yarışmasında üçüncü olan Ömer Faruk Çetin’e, Liseler arası Mektup yarışmasında üçüncü olan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hatice Ertunç’a ödüllerini; Kaymakam Abdullah Akdaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı, Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap