10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
Haberin Tarihi: 10.1.2014 11:38:00 - Okunma Sayısı:1574 defa okundu.

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen DİLER'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlama mesajı

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

 

            Demokrasilerin temel unsuru ve halkın sesi olan basının, toplumsal bilincin güçlendirilmesi, kamuoyuna bilgi akışının sağlanması ve toplumsal olaylara ayna tutulması ile her türlü ortam ve şartta kamuoyunun haber alma özgürlüğünün hayata geçirilmesinde büyük rol üstlendiği hepimizin malumudur.

            Bilişim teknolojileri ve iletişim araçlarındaki gelişimle birlikte hızlı değişimlerin yaşandığı günümüz dünyasında enformasyonun önemi her geçen gün artmaktadır. Diğer taraftan da basın ve ifade özgürlüğü, ülkelerin dünya kamuoyuna olumlu imajla yansıması açısından merkezi bir rol oynamaktadır.

            Büyük bir özveriyle gazetecilik mesleğinin çilesini çeken basın çalışanları, her dönemde fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğüne katkıları ile insan hakları ve demokrasinin yılmaz savunucusu olmuştur.

            Basın mensuplarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, görevlerini daha etkin, sağlıklı ve verimli bir biçimde yerine getirebilmeleri Kurumsal olarak önceliklerimiz arasında yer almakta olup değerli basın mensuplarımıza yönelik çalışmalarımız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecektir.

            Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü olarak, bu özel günlerin “bayram” tadında ve neşesinde güzelliklerle yaşanması temennisiyle, mesleğini zor şartlar altında icra eden basın çalışanlarımızın haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girişinin yıldönümü olan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, etik ve meslek ilkelerine bağlı bir anlayışla devam edeceğine inandığım çalışmalarında başarılar dilerim.

 

Esen DİLER

Basın Yayın ve Enformasyon

Antalya İl Müdürü

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap