DSİ'de yeni dönem

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DSİ'de yeni dönem
Haberin Tarihi: 22.1.2014 09:51:00 - Okunma Sayısı:4253 defa okundu.

Murat Acun'dan boşalan DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğüne Trabzon 22. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Altınok atandı. Altınok, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak istediğini söyledi.

DSİ’de yeni dönem

 

Bölge Müdürlüğüne Mustafa Altınok atandı

 

            Murat Acun’dan boşalan DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğüne Trabzon 22. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Altınok atandı.  Altınok, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak istediğini söyledi.

            Merkezi Isparta’da bulunan Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğünde yeni dönem.

            Murat Acun’un DSİ Ankara 5. Bölge Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan 18. Bölge Müdürlüğüne, Trabzon 22. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Altınok atandı.

            Yapılan atamanın ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Tüm personelin katıldığı devir teslim töreninde DSİ Ankara 5. Bölge Müdürlüğüne atanan Murat Acu, görev yaptığı süreç içerisinde bölge müdürlüğüne katkı sağlamaya çalıştığını söyledi.Acu yaptığı açıklamada ben buradan üzülerek ayrılmıyorum çünkü bu kadar dost kazanmak benim için büyük bir duygu dedi. 23 aylık bir dönemde çok iyi çalışmalara imza attıklarını belirtti. Ve tüm mesai arkadaşlarından helallik isteyerek Ankara’da kapılarının açık olduğunu ifade etti.

            DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Altınok ise, hedefinin aldığı bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu ifade etti.

            Öte yandan DSİ 18. Bölge Müdürü Altınok, ilk toplantısını şube müdürleri ile yaparak, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap