NOSTALJİK RESİMLERLE SÜSLÜ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,NOSTALJİK RESİMLERLE SÜSLÜ
Haberin Tarihi: 22.1.2014 15:43:00 - Okunma Sayısı:2456 defa okundu.

Merkezi İstanbul'da bulunan "Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği" tarafından hazırlanan ve bastırılan, Eğirdir'in nostaljik resimleriyle süslü takvimler bugün gazetemize ulaştı.

NOSTALJİK RESİMLERLE SÜSLÜ “EĞİRDİR 2014 TAKVİMİ”NİN DAĞITIMINA BAŞLADIK

            Merkezi İstanbul’da bulunan “Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği” tarafından hazırlanan ve bastırılan, Eğirdir’in nostaljik resimleriyle süslü takvimler bugün gazetemize ulaştı.

            35X50 cm. ebadında, her yaprağında birbirinden güzel Eğirdir eski resimlerinin yer aldığı kuşe kağıda basılmış 6 yapraklı takvimlerden “www.egirdirliler.com” veya “egirdirlileryardımlasmadernegi” facebook sayfasına başvuran ve dernek tarafından gazetemize isimleri ulaştırılan tüm hemşehrilerimiz, gazetemize uğrayarak, ücretsiz olarak “Eğirdir Takvimi”ni alabileceklerdir.

            Merkezi “Kadırga Liman Cad. Özbekler Sk. No: 4 Küçükayasofya Eminönü Fatih - İstanbul” adresinde bulunan Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği’nin telefon numarası ise; (0212) 518 33 87...

 

 

 

            Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı hemşehrimiz Op. Dr. A. Ahmet Şirin ile yönetim kurulu üyeleri hemşehrilerimiz; Hüseyin Yıkılmaz, Muhsin Adalı, Abdulkadir Yenilmez ve Mehmet Turan’a tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap