MİLLİ BOKSÖRÜMÜZ SEMA ÇALIŞKAN ALTIN MADALYA KAZANARAK GURURUMUZ OLDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİLLİ BOKSÖRÜMÜZ SEMA ÇALIŞKAN ALTIN MADALYA KAZANARAK GURURUMUZ OLDU
Haberin Tarihi: 28.1.2014 10:16:00 - Okunma Sayısı:2309 defa okundu.

İstanbul'da yapılan Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası'nda Sema Çalışkan, 75 kiloda birinci olarak altın madalya kazandı.

MİLLİ BOKSÖRÜMÜZ SEMA ÇALIŞKAN ALTIN

MADALYA KAZANARAK GURURUMUZ OLDU

 

           

 İstanbul’da yapılan Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası’nda Sema Çalışkan, 75 kiloda birinci olarak altın madalya kazandı.

            Türkiye Boks Federasyonu 2014 Yılı Faaliyet Programında yer alan Bayanlar Boks Şampiyonası İstanbul’da 17-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası’nda çeyrek final maçında İstanbullu rakibini yenen Milli Boksör Sema Çalışkan, yarı finalde Karslı rakibini devirmişti. Finalde Eskişehir’li rakibini 3-0 yenerek 75 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Çalışkan, altın madalyalarına bir yenisini daha ekledi.

            Uzun süredir Türkiye Şampiyonası’na hazırlanan Çalışkan’ın bu derecesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve IYAŞ Yönetim Kurulu’nu sevince boğdu.

            Isparta’mız Sema ÇALIŞKAN’ın başarısıyla gururlandı.  İstanbul’da yapılan Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası’nda Sema Çalışkan, 75 kiloda birinci olarak altın madalya kazanarak büyük bir gurur yaşattı.

            SEMA, DESTEK

VERENLERİ UNUTMADI

            Türkiye Şampiyonası sonrası açıklamalarda bulunan Milli Boksör Sema Çalışkan’ın Antrenörü Melihşah Sarıca, çok önemli bir derece elde ettiklerini belirterek, “Desteklerinden dolayı IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’a, yönetim kuruluna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek’e, Spor Şube Müdürümüz Fatma Uçarlar’a, Balbay Mühendislik Sahibi Nuri Balbay’a, bizim her zaman yanımızda olan Isparta İdari Mahkemesi Hakimlerinden Zafer Şeker’e ve Halıkent Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Ali Çetin’e teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. “ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM” Türkiye Şampiyonu Sema Çalışkan ise bu başarıda en büyük katkısının Antrenörü Melihşah Sarıca ile sponsorlara ait olduğunu belirterek, “Çalışmanın karşılığını aldığım için mutluyum. Hedef: 2016 Rio Olimpiyatları” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap