ELMASPOR PLAY-OFF ŞANSINI ZORA SOKTU 3-0

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ELMASPOR PLAY-OFF ŞANSINI ZORA SOKTU 3-0
Haberin Tarihi: 28.1.2014 10:26:00 - Okunma Sayısı:1496 defa okundu.

Voleybol 3. Lig'de mücadele eden ve 2. Lig'e çıkma adına seyircisiyle 26 Ocak 2014 Pazar günü Afyon'a giden Eğirdir Elma Spor rakibine 3-0 yenildi.

ELMASPOR PLAY-OFF ŞANSINI ZORA SOKTU 3-0

 

             Voleybol 3. Lig'de mücadele eden ve 2. Lig'e çıkma adına seyircisiyle 26 Ocak 2014 Pazar günü  Afyon'a giden Eğirdir Elma Spor rakibine 3-0 yenildi. Kırmızı-yeşilliler, ilk yarıda mağlup olduğu Afyonkarahisar Belediyespor’a rövanşta da aynı skorla 3-0 mağlup oldu.

             2. Lig yolunda büyük yara alan Elmaspor taraftarına bu yenilgiyi unutturmak için gelecek hafta kendi sahasında TEDAŞ EDM ile oynayacağı maçı kazanmak zorunda.      

            Karşılaşmanın ilk setini başa baş götüren Elmaspor ilk sette 25-23 diğer setlerde ise 25-17 ve 25-18 kaybederek  2. Lig'e çıkma yolunda büyük yara aldı. Matematiksel olarak şansı  devam eden Eğirdir Elmaspor’da taraftarlar da büyük hayal kırıklığına uğradı. Eğirdir Elmaspor ilk ikiye kalması için kalan maçlarını kazanması ve  Afyonkarahisar Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek. 

            Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımı, hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Eğirdir Elmaspor'u 3-0 mağlup ederek, bitime dört hafta kala play-off’u garantiledi. Profesyonel Voleybol 3’ncü Lig C Grubu'nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımı, hafta sonu Atatürk Spor Salonu'nda Eğirdir Elmaspor'u konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada, ilk seti 25-23 önde tamamlayan ekip, ikinci seti 25-17 ve son seti 25-18 kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. İkincilik mücadelesi verdiği rakibini farklı skorla geçen Afyonkarahisar Belediyespor, aldığı bu sonuçla bitime dört hafta kala play-off’a yükselmeyi büyük bir ihtimal ile garantilemiş oldu.                          Kaya Mehmet, Uğur, Hayri, Harun ve Tayfun altılısı ile karşılaşmaya başladı. İlk sette rakibi temsilcimiz önünde başa baş bir mücadele vermesine rağmen Harun ve Kaya’nın güzel oyunları ile ilk seti 25-23 kazanmasını bildi. İkinci sete tam bir takım oyunu gösteren ve çok hızlı giren mavi beyazlılar, bu seti ise 25-17 alarak seti 2-0’a getirdi. Son sette ise Kaya, Harun, ve Tayfun öne çıktı ve seti 25-18 alan Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı ikincilik için çekiştiği Eğirdir Elmaspor takımını 3-0 yenerek ilk ikiye kalma şansını bir hayli artışmış oldu.

            Eğirdir Elmaspora’a önümüzdeki günlerde oynayacağı maçlarda başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap