ALTINKUM MAHALLESİNE GENÇ VE DİNAMİK MUHTAR ADAYI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ALTINKUM MAHALLESİNE GENÇ VE DİNAMİK MUHTAR ADAYI...
Haberin Tarihi: 30.1.2014 10:15:00 - Okunma Sayısı:3083 defa okundu.

Halil Kaytanloğlu Altınkum Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. İlçemizin en büyük mahallesi olan Altınkum Mahallesi'ne genç ve dinamik muhtar adayı olan Kaytanloğlu, Mahallesine en yakışır hizmetler için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

ALTINKUM MAHALLESİNE GENÇ VE DİNAMİK MUHTAR ADAYI...

 

            Halil Kaytanloğlu Altınkum Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. İlçemizin en büyük mahallesi olan Altınkum Mahallesi’ne genç ve dinamik muhtar adayı olan Kaytanloğlu, Mahallesine en yakışır hizmetler için var gücüyle çalışacağını ifade etti.               

            Dün gazetemizi ziyaret eden Altınkum Mahallesi Muhtar Adayı Halil Kaytanloğlu adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Gücüm mahalle sakinlerimizden gelen destek ve bu desteğe olan saygımdır.” diyen Kaytanloğlu “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde mahalle sakinlerimizden ekibimle birlikte yetki istiyorum. Altınkum Mahallesi’nin muhtarlık makamı bana ve ekibime nasip olursa, bu görevi layığı ile yapacağıma söz veriyorum. Söylediklerim birer vaat değil yapılması gereken çalışmalardır. Muhtarlık sadece kağıda mühür basma işi değildir. Muhtar, mahallesinde ne olup bittiğini bilen, resmi kurumlarla devamlı irtibat halinde olan ve bunu mahalle sakinlerine duyuran kişidir. Aksi takdirde muhtarlık yapmanın hiçbir hükmü yoktur” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap