SGK EĞİRDİR HİZMET BİNASI MART AYINDA HİZMETE GİRECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SGK EĞİRDİR HİZMET BİNASI MART AYINDA HİZMETE GİRECEK
Haberin Tarihi: 5.2.2014 16:53:00 - Okunma Sayısı:2583 defa okundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Bayram, SGK Eğirdir Hizmet binasının, önümüzdeki Mart ayı içerisinde hizmete açılacağını bildirdi.

SGK EĞİRDİR HİZMET BİNASI MART AYINDA HİZMETE GİRECEK

 

            Bugün gazetemizi ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Bayram, SGK Eğirdir Hizmet binasının, önümüzdeki Mart ayı içerisinde hizmete açılacağını bildirdi.

            Eğirdir’de bir hizmet binası açabilmek için aylardır yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Bayram, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan öğrenci apartının zemin katını SGK olarak kiraladıklarını ve kiralanan bu yerin iç donanım ihalesinin 12 Şubat 2014 tarihinde yapılacağını bildirdi.

            Yalvaç ve Ş.Karaağaç ilçelerinde hizmet binalarının daha önce açıldığını ifade eden SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, Yenişarbademli ilçesinin Ş. Karaağaç hizmet binasından hizmet almaya başladığını, Eğirdir ilçesi ile Senirkent hizmet binalarının da önümüzdeki Mart ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacağını, Eğirdir hizmet binasından Aksu ve Sütçüler ilçelerinin de hizmet almasıyla Eğirdir kurumunun yaklaşık 55 bin nüfusa hitap edeceğini dile getirdi.

            Eğirdir SGK hizmet binasının yaklaşık 200 m2 alan içerdiğini ve yapılacak asma kat ile kullanım alanının genişletileceğini belirten Bayram, Eğirdir’e eleman takviyesinin de yapılmasıyla, sigortalılar ve işverenlerin, Isparta’dan aldıkları tüm hizmetleri bundan böyle Eğirdir’den alabileceklerini anlattı.

            “Sözde değil, özde hizmet” anlayışıyla kurum olarak yapılan çalışmaları gece-gündüz demeden takip eden ve nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandıran SGK Isparta İl Müdürü Mehmet bayram’a teşekkür ediyor ve SGK Eğirdir hizmet binasının şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap