BAŞKAN ÖZMERAL GÖLDOSK'UN FAHRİ ÜYESİ İLÂN EDİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAŞKAN ÖZMERAL GÖLDOSK'UN FAHRİ ÜYESİ İLÂN EDİLDİ
Haberin Tarihi: 4.6.2013 10:20:00 - Okunma Sayısı:1551 defa okundu.

Göldosk yöneticileri Başkan Özmeral'i kulüplerine fahri üye olarak kayıt ettiler.

BAŞKAN ÖZMERAL GÖLDOSK’UN FAHRİ ÜYESİ İLÂN EDİLDİ

            Göller Gölgesi Doğa Sporları ve Hobi Kulübü Derneği Başkanı Sıtkı Elmacı ve yöneticileri birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Göldosk yöneticileri Başkan Özmeral’i kulüplerine fahri üye olarak kayıt ettiler.

            Göller Gölgesi Doğa Sporları ve Hobi Kulübü Derneği Başkanı Sıtkı Elmacı birlikte dernek üyelerinden Fikret Yurtaslan, Ahmet Uğur, Adnan Tasar ve Ahmet Yetkin, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ettiler. Ziyarette, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kâmil Göncü de hazır bulundu.

            Ziyarette Başkan Özmeral’in Göldosk’a verdiği samimi desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Sıtkı Elmacı, “Başkanım öncelikle bize verdiğiniz desteklerden dolayı size çok teşekkür ediyoruz. Oluklacı Şenliklerinize katıldık ve fazlasıyla memnun ayrıldık. Daha sonra Kaymakamımız Dr. Yalçın Yılmaz Bey ile birlikte Derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri ayrıca mutlu etti.  Derneğimiz yöneticileri ve üyeleri sizleri aramızda görmek istedi. Dernek yöneticileri olarak sizi derneğimizin fahri üyesi olarak ilan ettik.” dedi. Başkan Özmeral,  derneğin üyelik kayıt formunu veren Dernek Başkanı Elmacı’ya teşekkür etti. Başkan Özmeral, “spora, sporcuya, dağcıya, çevreciye, kısaca sporu ve tabiatı seven herkese Belediye olarak desteklerimiz devam ediyor.  Bize gelen haklı talepleri değerlendiriyoruz ve imkânlarımız ölçüsünde destek oluyoruz. Asıl ben sizlere teşekkür ediyorum. Dernek olarak Eğirdir’in tanıtımı konularında fazlasıyla mesai harcıyorsunuz. Derneğinize üye olarak bizleri kabul etmeniz şahsımı çok memnun etti ve duygulandırdı. Fırsat bulduğumda sizlerle birlikte olmayı düşünüyorum” dedi.

            Başkan Özmeral, ziyaret hatırası olarak Göldosk Başkanı Sıtkı Elmacı’ya kristal elma hediye etti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap