Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı Yalkın'ı Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı Yalkın'ı Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 15.3.2014 09:07:00 - Okunma Sayısı:2850 defa okundu.

Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Murat Yalkın'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı Yalkın’ı Ziyaret Etti

 

            Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Murat Yalkın’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

            Kaymakam Yalçın Yılmaz, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Murat Yalkın’a iade-i ziyarette bulundu.

            Geçtiğimiz günlerde Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Yalkın ve ekibi dün Kaymakam Yılmaz’ı makamlarında ağırladılar.

            Oldukça samimi geçen ziyarette Eğirdir’in muhtelif sorunları olan Mermer, Göl, Balık ve Doğalgaz konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

            Bazı esnafların Perşembe pazarının dışında Eğirdir’e gelerek sergi açtıklarını konuşmalarında dile getiren Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın: “Bazı esnaflarımız Perşembe gününden hariç haftanın belli günlerinde ilçemizde sergi açıyorlar. Bundan son derece rahatsızız. Çünkü esnafımız zarar ediyor. Isparta’da bir pazarcı sergi açması için üç yere kayıtlı olması gerekiyor. Birincisi Esnaf Odası, ikincisi Vergi Dairesine kayıtlı olması ve üçüncü ise Isparta’da oturduğunu gösteren Su veya Elektrik faturasını göstermesi gerekiyor. Bu sistem maalesef Eğirdir’de yok. Elini kolunu sallayan herkes sergi açıyor. Biz onlara açmasınlar demiyoruz. İlçemizin pazarı Perşembe günüyse o zaman gelip sergilerini açsınlar” dedi.

            Kaymakam Yalçın Yılmaz’ın Esnaf Odası Başkanlığına ziyaretlerinde Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Doğan, Ebru Avcular, İsmet Şenol ve Halil Erfidan da hazır bulundular. Ziyaretin ilerleyen saatlerinde hemşehrilerimiz Nuri Pekgül ve Ali İhsan Baş da katılarak sohbetlerini birlikte devam ettirdiler.

            Kaymakam Yalçın Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ve ekibini bir kez daha kutlayarak, “İnşallah el birliğiyle güzel şeyler yapacağız. Bir sorununuz olduğunda kapımız sizlere sonuna kadar açık. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap