İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, YILSONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, YILSONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
Haberin Tarihi: 5.6.2013 11:02:00 - Okunma Sayısı:2158 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yılsonu değerlendirme toplantısı dün Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirildi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, YILSONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

 

            Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yılsonu değerlendirme toplantısı dün Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirildi.

            İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak başkanlığında, Şube Müdürleri, okul ve kurum müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantı öncesinde konuşan Boztoprak “yıl boyunca bizlere her programda destek olan üç kuruluşumuzun temsilcileri ile tüm programlarımızı yakından takip eden, yağmur, çamur demeden yanımızda olan yerel gazetelerimizin muhabirlerine Teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz” dedi.

            İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü adına Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu’na, Sağlık teşkilatı adına İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif Aydın’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü adına kurum Müdürü Hasan Gencer’e, Gazetemiz Muhabiri Emel Turan Kartal’a, Eğirdir  Hür Haber Gazetesi Editörü Kemal Erben’e ve Demokrat Eğirdir Gazetesi Muhabiri Emrah Çelik’e Teşekkür Belgelerini takdim etti. Akın Gazetesi Muhabiri Emel Turan Kartal’ın özel işlerinden dolayı katılamadığı toplantıda ödülünü onun adına Akın Gazetesi Sahibi Abdullah Sinan aldı. 

            Programda konuşan Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu “bu belge için öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Fakat biz görevimizi yaptık. Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik ve okullarımızda hiçbir olayın yaşanmaması bizler için en sevindirici durum olmuştur. Bunu sağlayan öğretmen ve müdür arkadaşlarımıza ve İlçe Milli Eğitim camiasına çok teşekkür ederim, inşallah ilerleyen yıllarda daha nice eğitim öğretim yılları görürüz” şeklinde konuştu.

            Sağlık Grup Başkanı Dr. Mehmet Nazif Aydın ise Eğirdir’de yapılan her faaliyete destek verdiklerini ve bu günden sonra da destek vermeye devam edeceklerinin belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlık camiasının hatırlanması dolayısı ile çok mutlu olduğu dile getirdi ve bu ödülü Sağlık Çalışanları adına aldığını sözlerine ekledi.

            Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer de yaptığı konuşmada “Bu eğitim öğretim yılında gerek Gençlik Spor Şube Müdürlüğü gerekse de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte birçok başarılı projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ödül için Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Yaz döneminde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak çeşitli spor dallarında ücretsiz kurslarımız olacak. Sadece öğrencilerimizin evlerinden alınması için çok küçük araç bedelleri ile yazın da öğrencilerimizin yanında olcağız” şeklinde konuştu.

            Hür Haber Gazetesi Genel Müdürü ve aynı zamanda Editörü Kemal Erben ise ödül için Milli Eğitim camiasına teşekkür ederek, “yıllar sonra Milli Eğitim camiamızın bizi bu şekilde ödüllendirmesinden dolayı çok mutluyuz. Eğirdir Eğitim camiasına her zaman destek verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.

            Demokrat Gazetesi Sorumlu Müdürü Emrah Çelik ise ödül töreninde yaptığı konuşmada “26 Mayıs 2013 günü kaybettiğimiz duayen Gazeteci Altan Kurtay amcamız adına bu teşekkür belgesini alıyorum. Benim bu günlere gelmemde üzerimde emeği çok büyük. Kendisini buradan bir kez daha anmak istiyorum. Mekanı Cennet olsun ödül için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

            Yıl boyunca pek çok etkinliğe imza atan, başarılı çalışmalarını yakından izlediğimiz Eğirdir İlçe Milli Eğitim Teşkilatına ve İlçe Müdürü Yılmaz Boztoprak’a teşekkür ediyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap