BAKA Projesi İmaj Yönetimi Semineriyle Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAKA Projesi İmaj Yönetimi Semineriyle Sona Erdi
Haberin Tarihi: 20.3.2014 09:44:00 - Okunma Sayısı:1694 defa okundu.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğünün, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında, BAKA'nın teknik desteğiyle hayata geçirdiği "İletişim, Başarı ve Motivasyon" başlıklı projesi, "İmaj Yönetimi" konulu kişisel gelişim semineriyle son buldu.

BAKA Projesi İmaj Yönetimi Semineriyle Sona Erdi

 

            Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğünün, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında, BAKA’nın teknik desteğiyle hayata geçirdiği “İletişim, Başarı ve Motivasyon” başlıklı projesi,  “İmaj Yönetimi” konulu kişisel gelişim semineriyle son buldu.

            Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğünün, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının teknik desteğiyle hayata geçirdiği “İletişim, Başarı ve Motivasyon” başlıklı projesi, 17 Mart 2014 tarihinde Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen “İmaj Yönetimi” konulu kişisel gelişim semineriyle son buldu.

            Seminerin açılışında konuşan Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen DİLER “Bilişim teknolojilerindeki gelişimle birlikte hızlı değişimlerin yaşandığı günümüz dünyasında enformasyonun önemi, kitle iletişim araçlarının etkisi ve haberlere erişim hızı her geçen gün artmaktadır. Diğer taraftan da basın ve ifade özgürlüğü ülkelerin dünya kamuoyuna yansıması açısından merkezi bir rol oynamaktadır. Bu denli hızlı değişim ve gelişimin yaşandığı medya ve iletişim sektöründe basın mensupları ve gelecekte medyanın çeşitli organlarında aktif görevler almasını beklediğimiz İletişim Fakültesi öğrencilerinin çalışma hayatları boyunca ihtiyaç duyabilecekleri çok yararlı bilgilerin aktarıldığı bu projenin hayata geçirilebilmesi konusundaki destekleri için başta Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına (BAKA) ve projemizin ortakları Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Antalya Gazeteciler Cemiyetine şükranlarımı sunuyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

            Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Bilal ARIK “Çok yararlı bilgilerin sunulduğu keyifle iştirak ettiğimiz projemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Projenin hayata geçirilmesindeki çabalarından dolayı Antalya Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen DİLER’e ve sağladığı destek için Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına teşekkür ediyorum.” dedi.

            Projenin hedef kitlesini oluşturan basın mensupları ve İletişim Fakültesi öğrencileri ile vatandaşların ilgi gösterdiği seminerde İzgören Akademi Eğitmenlerinden Zeynep ERTÜRK tarafından katılımcılara “Profesyonel hayatta imaj yönetimi, İş yaşamında giyim stratejileri, Giyim ve kişisel bakım, Serbest giyim kuralları, İmajın önemi ve Şifreleri” gibi konular üzerine oldukça yararlı bilgiler aktarıldı. ERTÜRK’ün, çalışma hayatı boyunca edindiği bilgi ve tecrübeleri, karşılaştığı zorlukları ve ürettikleri çözümleri basit ve kolay anlaşılabilen bir anlatım ile sunduğu, katılımcıların iş ve sosyal hayatlarında kullanabilecekleri ve profesyonel hayatlarına doğru bir bakış açısı kazandıracak bilgilere yer verdiği ve keyifle takip edilen sunumunun ardından seminer toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap