Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikti
Haberin Tarihi: 5.4.2014 09:24:00 - Okunma Sayısı:2138 defa okundu.

Bahar ayının gelmesiyle birlikte ilçemiz okullarından Dündarbey Anaokulu öğrencileri dün okul bahçesinde bulunun çocuk oyun parkına fidan dikti.

Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikti

 

            Bahar ayının gelmesiyle birlikte ilçemiz okullarından Dündarbey Anaokulu öğrencileri dün okul bahçesinde bulunan çocuk oyun parkına fidan dikti.

            Eğirdir Meyvecilik ve Araştırma İstasyonu’ndan temin edilen Erik, Şeftali ve Elma fidanları ile Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen sedir ağaçları çocuk oyun parkına dikildi.

            Neşeli Ezgiler Grubu 3 Yaş, Pamuk Şekerleri grubu 4 Yaş, Renkli Damlalar 5 Yaş ve Renkli Patikler Grubu 5 yaş olmak üzere toplam 53 öğrenci, öğretmen ve velileri ile birlikte fidanları toprakla buluşturdular.

            Çocuklara ağaç sevgisini aşılamak için fidan dikim töreni düzenlediklerini belirten Dündarbey Anaokulu Müdürü Önder Özdemir, “Biliyorsunuz ki ağaç sevgisi, çiçek sevgisi, insan sevgisi ve hayvan sevgisi küçük yaşlarda başlıyor. Bahar ayının gelmesiyle de okulumuzda böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımıza farklı bir aktivite oldu bundan dolayı da çok mutlu oldular” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap