İyilik Kumbaram Mehmetçik Vakfı İçin Dolacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İyilik Kumbaram Mehmetçik Vakfı İçin Dolacak
Haberin Tarihi: 18.12.2018 14:12:04 - Okunma Sayısı:2367 defa okundu.

Eğirdir Atatürk İlkokulunda ‘İyilim Kumbaram’ projesi başlatıldı

Isparta'nın Eğirdir İlçesinde Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencilerin başlattıkları “İyilik Kumbaram” projesi kapsamında toplanan yardımlar Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.

Eğirdir Atatürk İlkokulu Müdürü Yalçın BOZOĞLU eTwinning “İYİLİK KUMBARAM” projesinde; “4-8 yaş aralığındaki öğrencilere karakter ve değerler eğitimi bilincini kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda tüm paydaşlarımızla birlikte hareket ederek, vicdanlı, hoşgörülü, yardımsever, affetmeyi bilen, vatansever, israf etmeyen, sadık, adil, erdemli, hedefleri olan, verdiği sözü tutan dünya vatandaşları yetiştirmek için çalışacağız. Çocuklarımızla birlikte bir kumbara hazırladık, o kumbaraya her gün para atarak sonunda biriken parayı Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağız” diye konuştu.

Atatürk İlkokulu Müdürü Yalçın BOZOĞLU ve Okul Öncesi Öğretmeni Zeynep YILMAZER’in dahil olduğu “İyilik Kumbaram” eTwinning Projesinin kurucu ortakları Kırşehir Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Merve ÇETİNKAYA ve Adana Yüreğir ilçesi Doğankent Anaokulu Müdüresi  Esin KARYAĞ. Projenin diğer ortakları Malatya Elif Livan Anaokulu Fethi OMAÇ, İstanbul Bağcılar 15 Temmuz İlkokulu Ebru ÇOBAN, Adana Ayyıldız Anaokulu Filiz ÖZTAŞ, Elazığ Keban Fevzi Çakmak İlkokulu Tamer KARAKAN, Samsun Bafra Kaygusuz İlkokulu Emine ERKOÇ, Gaziantep Şahinbey Düztepe İlkokulu Ayşe ELBİR, Osmaniye Zübeyde Hanım Anaokulu Burcu GEYSOĞLU, İzmir Menderes Bulgurca İlkokulu Murat KORKMAZ. Proje 10 il 10 okulda faal olarak yürütülüyor.

Eğirdir Atatürk İlkokulu Müdürü Yalçın BOZOĞLU eTwinning “İYİLİK KUMBARAM” projesi ile ilgili şu bilgileri verdi:

“4-8 yaş aralığındaki öğrencilere karakter ve değerler eğitimi bilincini kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda tüm paydaşlarımızla birlikte hareket ederek, vicdanlı, hoşgörülü, yardımsever, affetmeyi bilen, vatansever, israf etmeyen, sadık, adil, erdemli, hedefleri olan, verdiği sözü tutan dünya vatandaşları yetiştirmek için çalışacağız.

Projemizle çocuklarımıza toplumsal değerlerin yanı sıra; yaratıcı düşünme, sebep-sonuç ilişkisi kurabilme, problem çözme becerileri kazandırmayı da hedefliyoruz. Bu düşünceyle daha duyarlı ve bilinçli çocuklar yetiştirmek için iyilik yolculuğuna çıkıyoruz.

Çocuklarımızla birlikte bir kumbara hazırladık, o kumbaraya her gün para atarak sonunda biriken parayı Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağız. Çocuklarımız para biriktirirken; sorumluluk sahibi, israf etmeyen, sabırlı, yardımsever, vatansever, sadık olmayı bilen çocuklar olarak yetişsin istiyoruz.

Bu süreçte bize destek olan öğretmenlerimize, velilerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. İlçemizde projemize ortak olmak veya projemize destek olmak isteyen herkesi okulumuza bekliyoruz.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap