Özel Eğitim Sınıfı açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Özel Eğitim Sınıfı açıldı
Haberin Tarihi: 6.2.2019 15:53:01 - Okunma Sayısı:2375 defa okundu.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda Özel Eğitim Sınıfı açıldı

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda Özel Eğitim Sınıfı açıldı

Türk Kızılayı’nın önemli projelerinden biri olan Özel Eğitim Sınıflarının Tefrişatı projesi bu defa Eğirdir'de hayat buldu.

Özel eğitim ve desteğe gereksinim duyan çocukların akranları ile aynı okula devam edebilmeleri için 2013 yılından bu yana çaba gösteren Türk Kızılayı, bu güne kadar ülkemizin dört bir yanında birçok sınıfın tefrişatını gerçekleştirdi.

Türk Kızılayı 'Özel Eğitim Sınıfı Tefrişatı Projesi' kapsamında ilçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda düzenlenen özel eğitim sınıfının açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım, İlçe Kaymakamı Abdullah Akdaş, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu ve Türk Kızılayı Isparta Şube Başkanı Ramazan Tamer Büyükküpçü'nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Armutoğlu yaptığı açıklama "Özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görmelerine olanak sağlamak amacıyla bu projeyi yürüten Türk Kızılayı'na ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap