KADEM’den, Şevket Karahan’a ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KADEM’den, Şevket Karahan’a ziyaret
Haberin Tarihi: 13.2.2019 17:30:57 - Okunma Sayısı:1216 defa okundu.

Karahan: “KADIN ELİ DEĞMEDİKTEN SONRA BAZI ŞEYLER OLMUYOR”

KADEM’den, Şevket Karahan’a ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta İl Temsilcisi Gonca Kayacan ve yönetimi, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, derneğin kısa sürede büyümesinde yerel medyanın büyük desteğinin olduğuna vurgu yapıldı.

KADEM Isparta il temsilcisi Gonca Kayacan kısa bir sürede Isparta’da büyük mesafe kaydettiklerini ve KADEME ’e en büyük desteği veren kuruluşların başında yerel medyanın geldiğini ifade etti. KADEM Başkanı Kayacan, “Bu yola çıktığımızda açıkçası tedirgindik. Isparta medyasının bize yaklaşımı ve desteğiyle kısa sürede önemli mesafe kat ettik. Şimdi her geçen gün kadınlarımız kapımızı çalıp KADEM üyesi olmak istediğini söylüyor. Çabuk büyüyoruz” dedi.

“KADIN ELİ DEĞMEDİKTEN SONRA BAZI ŞEYLER OLMUYOR”

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan kadının sosyal meselelere eğilmesinin önemine dikkat çekerek, “Devlet desteğiyle kadınlarımızın sosyal hayata eğilmeleri için gerekli kanuni düzenlemeler yapıldı. Artık kadınlarımız daha çok hayatın içerisinde. KADEM heyetine başarılar diliyorum. Kadınlarımız her zaman erkeklerden bir adım önde olmalıdır. Kadın hem anadır, hem bacıdır, hem de eştir. Bence dünyayı kadınlar yönetmeli. Kadın dünyayı rahatlıkla güzelleştirebilir” dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap