Jandarma 24 saat görev başında

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Jandarma 24 saat görev başında
Haberin Tarihi: 16.2.2019 17:37:13 - Okunma Sayısı:1226 defa okundu.

Kaçak ava geçit yok!

Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı olarak faaliyet yürüten Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı, Eğirdir, Gelendost, Senirkent ve Yalvaç ilçeleri mülki sınırları içerisinde yer alan Eğirdir Gölü'nde denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda; 09-15 Şubat 2019 tarihleri arasında Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı Bot Timi tarafından icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında; Gelendost ilçesi Yeşilköy açıklarında 2 bin 800 metre misina balık ağı, Eğirdir ilçesi Barla açıklarında 260 adet göle atılı vaziyette kerevit sepeti ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği bildirildi.

Ayrıca Eğirdir ilçesi Barla açıklarında iç su aracı sürücü yeterlilik belgesi bulunmayan 1 balıkçı teknesi sahibine de 320 TL. idari para cezası uygulandığı bildirilirken yapılan açıklamada "Eğirdir Jandarma Bot Tim Komutanlığınca, Eğirdir Gölü'nde kaçak su ürünleri avcılığının önlenmesi maksadıyla 24 esasına göre kontrollere aralıksız olarak devam edilmektedir" denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap