Isparta'lı Milli Güreşçi Türkiye 3.'sü Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'lı Milli Güreşçi  Türkiye 3.'sü Oldu
Haberin Tarihi: 16.4.2014 10:07:00 - Okunma Sayısı:1813 defa okundu.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 17. Uluslararası Zafer Kupası'nda mindere çıkan yıldız sporcular, topladıkları madalya ve kupalar ile 2020 Olimpiyatları öncesinde büyük umut verdiler.

Isparta’lı Milli Güreşçi  Türkiye 3.'sü Oldu

 

            Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 17. Uluslararası Zafer Kupası’nda mindere çıkan yıldız sporcular, topladıkları madalya ve kupalar ile 2020 Olimpiyatları öncesinde büyük umut verdiler.

            Antalya’da düzenlenen Zafer Kupası’nda takım klasmanında kızlarda ve grekoromen stilde şampiyon olan, serbest stilde ise ikincilik elde eden yıldız güreşçiler, kazandıkları başarı ile Türk güreşinin altyapısının ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

            Bu başarıda payı olan Isparta’lı Milli güreşçi Emine Sulu 49 kg Serbest stilde Türkiye 3.'sü oldu ve bronz madalyayı boynuna taktı. Öncesinde Milli Takım seçme kampına davet edilen Emine SULU, gösterdiği başarılı performansla Milli Takım'a seçildiğini bir kez daha ispat etmiş oldu.

            Başarılı performansının yanında örnek bir sporcu olan Emine, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından koruma altına alınmış gençlerimizden. Zorluklar karşısında yılmadan mücadele eden Emine SULU, bu anlamda da birçok gence örnek bir profil çiziyor. Buralara gelmesinde annesinin ve antrenörü Esra AK'ın büyük emekleri olduğunu ifade eden Emine, bu vesile ile Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne  teşekkürlerini iletti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap