Eğirdir Huzurevi'nde Yaşlılar Haftası...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Huzurevi'nde Yaşlılar Haftası...
Haberin Tarihi: 22.3.2019 16:54:37 - Okunma Sayısı:1247 defa okundu.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Eğirdir Huzurevi'nde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde; 16 Mart 2019 Cumartesi günü Eğirdir Huzurevi Sakinlerinden Hat Sanatçısı Ziya EYİSARAÇ'ın, Iyaşpark Alışveriş Merkezindeki kişisel sergisinin açılışı yapıldı.
Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, devlet büyüklerinin tablolarını yaparak kendilerine hediye eden EYİSARAÇ, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önceki Isparta ziyaretlerinde üç eserimi kendisine hediye ettim. Daha fazlasını vermek istiyorum. Çünkü kendisinin sevgisi ve muhabbeti var, bunu biliyorum. Eserlerimi bir sergide topladım, fırsat buldukça sergi açmaya devam edeceğim." dedi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Eğirdir Huzurevi'nde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.
Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde; 16 Mart 2019 Cumartesi günü Eğirdir Huzurevi Sakinlerinden Ressam Ziya EYİSARAÇ'ın, Iyaşpark Alışveriş Merkezindeki kişisel sergisinin açılışı yapıldı. EYİSARAÇ'ın sevgisini katarak yapmış olduğu el emeği, göz nuru eserlerinin beğeniye sunulduğu serginin açılışına Isparta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Özlem TOP ve Eğirdir Huzurevi Müdürü Kadriye ÖZ de katıldı.
19 Mart 2019 Salı günü Isparta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Aktif Yaşam Merkezi, Eğirdir Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Ziyarete katılan SDÜ Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri tarafından Huzurevi sakinlerine gitar ve saz eşliğinde canlı müzik etkinliği düzenlendi.
21 Mart 2019 Çarşamba günü Eğirdir Huzurevi Müdürlüğü sakinlerine yönelik Yazar ve Aile Danışmanı Semra ÇÖL tarafından "Yaşama Dair Motivasyon" konulu bir seminer verildi. Ayrıca Eğirdir Sağlık Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakım Bölümü öğrencileri huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler, birlikte pasta kesilerek güzel vakit geçirmeleri sağlandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap