Ak Parti İlçe Başkanı Doğanay: "Halkımızın anlayışı ve hoşgörüsü ile seçimler bayram havasında geçti..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti İlçe Başkanı Doğanay: "Halkımızın anlayışı ve hoşgörüsü ile seçimler bayram havasında geçti..."
Haberin Tarihi: 10.4.2019 14:57:15 - Okunma Sayısı:1305 defa okundu.

Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay ile İlçe yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti

Ak Parti İlçe Başkanı Doğanay: "Halkımızın anlayışı ve hoşgörüsü ile seçimler bayram havasında geçti..."

Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay ve yönetim kurulu üyeleri Süleyman Tezcan, Kemal Gelir ve Mehmet İnan, bugün gazetemizi ziyaret etti.

Seçim sürecinde AKIN Gazetesi'nin, yazılarıyla adaylara katkıları, seviyeli ve hızlı haber paylaşımlarından dolayı Gazetemiz sahibi Abdullah K. Sinan'a teşekkür eden Başkan Mevlüt Doğanay "Geçirmiş olduğumuz seçim süreci içerisinde, güzel ilçemizde bir olumsuzluk yaşanmaması bizleri çok mutlu etti. Seçime katılan diğer partilerin başkan adaylarına, yöneticilerine olgun ve seviyeli bir seçim dönemi geçirdiğimiz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Eğirdir Kaymakamlığında seçimler öncesi yapılan seçim güvenliği toplantısında seçimlerin huzur ve sükunet içerisinde geçeceğini ifade etmiştim. Halkımızın ortaya koyduğu anlayış ve hoşgörü de seçim sürecinin bir bayram havasında geçmesinde etkili olmuştur. Halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçim sürecinin ilçemizde huzur ve sükunet içerisinde geçmesini sağlayan başta Kaymakamımız Sayın Abdullah Akdaş olmak üzere Emniyet Müdürümüz Sayın İsmail Karasakal ve emniyet mensuplarımıza, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Yüzbaşı Can Serhan Altay ile Jandarma personelimize, daire amirlerimiz ile memurlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yerel seçimler öncesi ve sonrasında, hızlı, düzenli ve adil görev yapan ilçe seçim kurulu başkanlığına da teşekkür eden Doğanay "31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi ve sonrasında, hızlı, düzenli ve adil görev yapan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sayın Muhammed Arslan'a, İlçe Seçim Müdürü Sayın Mehmet Emin Gümüş'e, personellerine, sandık görevlilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ayrıca Köylerimizde ve Mahallelerimizde muhtarlık için aday olan, seçilen veya seçilmeyen tüm hemşehrilerimizin, göstermiş oldukları anlayıştan dolayı memnuniyetini belirten Doğanay "Seçimler sonrası başkanlık görevine gelen başta Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök olmak üzere diğer ilçelerimizin ve beldelerimizin belediye başkanlarını, belediye ve il genel meclisi üyelerini ve tüm muhtarlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay ile İlçe yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap