Muazzez ve Yaşar Şapçı Okulu'ndan Kutlu Doğum Etkinliği

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Muazzez ve Yaşar Şapçı Okulu'ndan Kutlu Doğum Etkinliği
Haberin Tarihi: 19.4.2014 09:58:00 - Okunma Sayısı:2491 defa okundu.

İlçemiz okullarından Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu tarafından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'nin doğumunun 1443'ncü yıl dönümü vesilesiyle "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği düzenledi.

Muazzez ve Yaşar Şapçı Okulu’ndan Kutlu Doğum Etkinliği

 

            İlçemiz okullarından Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu tarafından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’nin doğumunun 1443’ncü yıl dönümü vesilesiyle “Kutlu Doğum Haftası” etkinliği düzenledi.

            Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu’nun Kutlu Doğum Etkinliğine Kaymakam Yalçın Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Songül, Okul Müdürü Ramazan Yüceer, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldılar.

            Havanın yağışlı olması dolayısıyla önceden hazırlanan program icra edilemedi ama okul öğretmenleri tarafından hazırlatılan lokma tatlısı okul bahçesinde misafirlere ikram edildi. Aydın’da ikamet eden Eğirdirli hemşehrimiz Ömer İnce tarafından yapılan lokma tatlıları oldukça beğenildi.

            Eğirdir sevdalısı Ömer İnce, özel davetler üzerine Eğirdir’e geldiğini, hem tatlı yaptığını, hem de memleket hasretini giderdiğini ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap