Dünya Çocukları Eğirdir'de...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Dünya Çocukları Eğirdir'de...
Haberin Tarihi: 21.4.2014 12:23:00 - Okunma Sayısı:2466 defa okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94'ncü yılı dolayısıyla bu yıl ilçemizde ikincisi düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Eğirdir Çocuk Festivali'nin heyecanı başladı.

Dünya Çocukları Eğirdir’de…

23 Nisan Çocuk Festivali Heyecanı Başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94’ncü yılı dolayısıyla bu yıl ilçemizde ikincisi düzenlenen

23 Nisan Uluslararası Eğirdir Çocuk Festivali’nin heyecanı başladı.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün büyük organizasyonlarıya, Eğirdir Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle 21- 23 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 23 Nisan Uluslararası Eğirdir Çocuk Festivali’nde Türkiye, Azerbaycan, Yakutistan, Bosna Hersek, Gürcistan ve Moldova olmak üzere toplam 6 ülkeden 177 öğrenci ilçemize geldi.

 

Dün saat 9:30’da Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıda Ülkelerini temsil etmek için seçilen ikişer öğrenciye

Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aydın hediye takdim ettiler. Daha sonra yabancı öğrenciler de ülkelerinden getirmiş oldukları hediyeleri takdim ettiler.

2. Ulusal Eğirdir Çocuk Şenlikleri bugün saat: 14:00’te Eğirdir Kapalı Spor Salonu'nda Geleneksel Türk Çocuk Oyunları’nın gösterimi ile başlayacak.

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap