Eğirdir Genç İşadamları Derneğinin Düzenlediği Hayır Çarşısı Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Genç İşadamları Derneğinin Düzenlediği Hayır Çarşısı Açıldı
Haberin Tarihi: 6.5.2014 11:05:00 - Okunma Sayısı:2123 defa okundu.

İlçemizde her yıl çeşitli vakıflar ve dernekler tarafından öğrenciler yararına açılan hayır çarşısı açılışları devam ediyor.

Eğirdir Genç İşadamları Derneğinin Düzenlediği Hayır Çarşısı Açıldı

 

            İlçemizde her yıl çeşitli vakıflar ve dernekler tarafından öğrenciler yararına açılan hayır çarşısı açılışları devam ediyor.

            Eğirdir Genç İşadamları Derneği (EGİAD) tarafından düzenlenen geleneksel hayır çarşısının 6’ncısı dün açıldı.
        
    Açılış öncesi Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca bir açılış konuşması yaptı. Karaca, “Bugün yine bir hayır çarşımızın açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayır çarşımızın açılışı için emek sarf eden Başkanımıza ve saygı değer bayanlarımıza ve ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Bugün Eğirdir Genç İşadamları Derneğinin kermesine davet edildim, icap edip geldim. Burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizler buradan elde ettiğiniz gelir ile öğrenci kardeşlerimizin eğitim masraflarını karşılıyorsunuz. Hayırlarınız boşa gitmez. Herkes ne kadar tekerinize taş koymak istese de devam etmemek yılgınlık olur. Böyle kermeslerin sonuna kadar destekçisiyim. Hayır çarşımızın Eğirdirimize ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            Konuşmaların ardından Ada Mahallesi Cami İmamı Hasan Kızılkaya tarafından dua edildi. Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve EGİAD Başkanı Abdullah Karaca Hayır Çarşısının açılış kurdelesini birlikte kestiler.

             Daha sonra  hayır çarşısında bayanlarımızın el emeği göz nuru ile bir yıl içerisinde hazırladıkları çeyizlik ürünleri ile gıda reyonlarının bulunduğu stantlar gezildi.

            EGİAD’ın hayır çarşısının 12 Mayıs 2014 Pazartesi gününe kadar açık kalacağı ve bütün hemşehrilerimizin davetli olduğu bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap