Milletvekili Aylin Cesur'un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Aylin Cesur'un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 1.6.2019 12:07:10 - Okunma Sayısı:1560 defa okundu.

"Isparta’lı hemşerilerimin, Isparta’da yaşayan vatandaşlarımızın ve tüm vatandaşlarımızın, İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlarım."

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin CESUR, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajını hemen aşağıda, ilgili görseli de ekte bulabilirsiniz.

 İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin CESUR'un Ramazan Bayramı kutlama mesajı şöyle:

"Sahip olduğumuz nimetlerin değerini ve israftan kaçınmanın önemini bir kez daha öğrendiğimiz 2019 yılı Ramazan Ayını geride bıraktık.

Ramazan boyunca ülkemizde ve dünyada yokluk, fakirlik ve hatta açlık içerisinde yaşayan insanların zorluklarını oruç ibadetimizle anladık. Herkesin kesesine uygun bir şekilde verdiği desteklerle; millet olarak dayanışmamızı güçlendirdik. Beraber açtığımız iftarlarla sahip olduğumuz dostluk ve kardeşlik bağlarını ilerlettik.

Bu Ramazan Bayramı’nda bizlere düşen son görev; kırgınlık ve küskünlükleri geride bırakıp birlik ve beraberliğimizi artırarak huzur dolu bir bayram geçirmek.

Milletimizin huzur ve barışa kavuşması ve ekonomik problemler nedeniyle, işsizlik nedeniyle karamsar ve umutsuz günlere uyanan vatandaşlarımızın karamsarlığının son bulması, Türkiye’mizin yarınlara umutlu insanlar ülkesi olması, iç huzuru, birlik ve beraberliği ve iç barışı sağlamış-dünya ile ilişkilerini en üst seviyeye getirmiş ve örnek olmuş bir ülke hüviyetine tam anlamıyla kavuşması dileğimiz ve hedefimizdir. Sorumluluğumuzun farkında ve azimliyiz. Milletimizden aldığımız güçle, kararlı ve inançlıyız.

Bu duygularla, Isparta’lı hemşerilerimin, Isparta’da yaşayan vatandaşlarımızın ve tüm vatandaşlarımızın, İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlarım.

Sevgi ve saygılarımla."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap