Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Etkinliklerini Konser İle Taçlandırdı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Etkinliklerini Konser İle Taçlandırdı
Haberin Tarihi: 14.6.2019 14:07:51 - Okunma Sayısı:5617 defa okundu.

Eğirdir Halk Eğitim'den muhteşem konser...

HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU ETKİNLİKLERİNİ KONSER İLE TAÇLANDIRDI

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müzik Topluluğu sene sonu konseri  dün akşam saat 20:00'de Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) toplantı salonunda gerçekleşti.

Halk Eğitimi Merkezi, aynı gün gündüz  Kapalı Spor Salonunda muhteşem bir Yıl Sonu Sergisi gerçekleştirdikten sonra gene muhteşem bir konserle geceyi taçlandırdı.

Konsere; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İÇALAN, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali ŞANAL, Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali ŞANAL, tamamına yakını öğretmenlerimizden oluşan müzik topluluğunun  5. yılında da konser verdiğini hatırlatarak bu konserlerin artık geleneksel hale geldiğini, müzikseverlerin de bir sonraki yılı heyecanla beklediklerini ifade etti. ŞANAL, ayrıca emeği geçen öğretmenlerimize ve Isparta Melih Doğan Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Osman Karhan SAĞIROĞLU'na da teşekkür etti.

Konser sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU, koro şefine çiçek takdim ederken emeği geçenlere ve salonu dolduran tüm müzik severlere teşekkür etti.

Koristler; A. Recep YAMAN ,Osman TOPDAL, Şadan NEHİR, Aslıhan EŞENLİ, Funda ÖZTÜRK, Fidan AYDEMİR, Selma ÇETİNKAYA, Dilşad UTKU, Serpil AĞCADAĞ, Aygül ÜNAL, Zehra TEKİN, Tuncay VURAL ve Vedat YEĞEN'den oluşan koroda, Müzisyenler;  Ritim; Nerit ERSOY, Bessam CEBBAR,  Keman; Aykut ALTUNER, Viyola; Yasemin DEMİR, Klarnet; Halit Berkay KAYACAN, Kaval ve NEY; Abdullah Umut SARI, Bağlama; Devrim Bülent İBİŞ, Ud;  Turgay EKEN, Kanun; Kenan TURAN Gitar; Kadir BÜYÜKÜNSAL ve Piyano ; Çağlar CENGİZ  görev aldılar.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap