Rahmetle Anıyoruz

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Rahmetle Anıyoruz
Haberin Tarihi: 14.6.2019 15:30:32 - Okunma Sayısı:1463 defa okundu.

Dokuzuncu Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL, İslamköy’de, kabri başında düzenlenecek olan resmi bir törenle anılacak.

RAHMETLE ANIYORUZ

Dokuzuncu Cumhurbaşkanımız ve bilge devlet adamı Merhum Süleyman DEMİREL, vefatının dördüncü yıldönümü olan 17 Haziran 2019 Pazartesi günü Isparta İslamköy’de, kabri başında düzenlenecek olan resmi bir törenle anılacak.

İslamköy-Çalcatepe'de Devlet töreni saat 11.00'de çelenklerin sunulması ile başlayacak. Saygı duruşunu müteakip aile yakınlarına taziyeler sunulacak ve Süleyman Demirel, dualarla anılacak.

SDÜ'DE ANMA PROGRAMI

Dokuzuncu Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel, aramızdan ayrılışının 4. yılında adını taşıyan Süleyman Demirel Üniversitesi'nde “Süleyman Demirel ve Spor” konulu program ile anılıyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan Anma Programı Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde saat 14.30’da başlayacak. Buradaki program, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tenor Ömer Türkmenoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Alizade yönetiminde Akademik Oda Orkestrası tarafından sunulacak açılış dinletisi ile başlayacak. Programa, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Ali Şevki Erek ve Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi Ahmet Ayık konuşmacı olarak katılacak.

Dokuzuncu Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i ebediyete intikallerinin dördüncü yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap