Usta-Çırak Yemekte Buluştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Usta-Çırak Yemekte Buluştu
Haberin Tarihi: 22.5.2014 09:40:00 - Okunma Sayısı:2661 defa okundu.

Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki çırak, kalfa, usta ve usta öğreticilere ilçemiz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetiminin katılımıyla 20 Mayıs 2014 Salı günü Eğirdir Yeşilada'da sosyal etkinlik çerçevesinde yemek verildi.

Usta-Çırak Yemekte Buluştu

 

            Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki çırak, kalfa, usta ve usta öğreticilere  ilçemiz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetiminin katılımıyla 20 Mayıs 2014 Salı günü Eğirdir Yeşilada’ da sosyal etkinlik çerçevesinde yemek verildi.

                             

            Çırak, kalfa, usta ve usta öğreticilerin; işletmelerin incelenmesi, işbirliği içerisinde paylaşımın ve iletişimin gelişmesi amaçlı düzenlenen etkinliğe, Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan KARATUĞ, Müdür Yardımcısı Osman TOPDAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necla BOZHÜYÜK, Şube Müdürü Süleyman SONGÜL, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat YALKIN, Başkan Yardımcısı Halil ERFİDAN, Genel Sekreter Çetin GÜNGÖRMEZ, Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi personeli, Eğirdir esnaflarından Kadir TAŞ ve Gençler PVC katıldı.

            Yapılan programda öğrenciler Ada’daki işletmeleri gözlemleme, aralarındaki iletişimi güçlendirme imkanı buldular. Program, öğle yemeği sonrası sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap