Bem Bir-Sen 140 Kişiyle Eğirdir'e çıkartma yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bem Bir-Sen 140 Kişiyle  Eğirdir'e çıkartma yaptı
Haberin Tarihi: 17.6.2013 10:05:00 - Okunma Sayısı:2313 defa okundu.

Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Bem Bir-Sen (Belediye ve özel idareler Birliği) üyeleri Cumartesi günü 140 kişiyle Eğirdir'e gelerek geleneksel hale getirdikleri dördüncü geleneksel piknik programlarını bu yıl Eğirdir'de gerçekleştirdiler.

Bem Bir-Sen 140 Kişiyle  Eğirdir’e çıkartma yaptı

 

            Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Bem Bir-Sen (Belediye ve özel idareler Birliği) üyeleri Cumartesi günü 140 kişiyle Eğirdir’e gelerek geleneksel hale getirdikleri dördüncü geleneksel piknik programlarını bu yıl Eğirdir’de gerçekleştirdiler.

            Bem Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Kadir BAYAR, Başkan Yardımcıları Ramazan ASAN, Ahmet ATEŞ, Mehmet İlker Bilge, Mahmur KESKİN ile birlikte ilk olarak Eğirdir Akpınar Köyüne giden ve Eğirdir’in muhteşem manzarasını buradan izleyen misafirler daha sonra Yeşilada’da bulunan Eğirdir Nafiz Yürekli Turizm ve Otelcilik Okulunun işlettiği Restaurantta yemekte bir araya geldiler.

            Bem Bir-Sen Isparta şube başkanı Kadir BAYAR Yönetim Kurulu üyesi Mahmut KESKİN’in önerisi ile bu yılki programlarını Eğirdir’de gerçekleştirdiklerini, Eğirdir’i çok sevdiklerini, Eğirdir’in Isparta’nın gözbebeği olduğunu vurguladı.

            Misafirleri yalnız bırakmayan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL’de bir süre misafirlerle ilgilenerek, Eğirdir’in güzelliklerinden ve yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Daha sonra Altınkum Plajımızı gezen misafirler güzel ve neşeli bir geçirdiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap