Eğirdir SML 50 Öğrencisini Sağlık Ordusuna Kazandırdı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir SML 50 Öğrencisini Sağlık Ordusuna Kazandırdı...
Haberin Tarihi: 14.6.2014 09:50:00 - Okunma Sayısı:3837 defa okundu.

Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı 22. dönem Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği Alanı Öğrencilerinin mezuniyet töreni yapıldı.

Eğirdir SML 50 Öğrencisini Sağlık Ordusuna Kazandırdı…

 

            Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı 22. dönem  Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği  Alanı Öğrencileri’nin mezuniyet töreni yapıldı.

            Okul  birincisi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü öğrencisi Osman AYDEMİR, Okul  ikincisi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü öğrencisi İsmet SOYYILMAZ ve okul üçüncüsü Hemşirelik Bölümü öğrencisi  Fulya GÖK oldu.

 

            Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı 22. dönem  Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği Alanı Öğrencileri’nin mezuniyet töreni 12 Haziran 2014 Perşembe günü Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda yapıldı.

            SML’nin 22’nci dönem mezuniyet töreni, Devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Okul Müdürü Adem AKTAŞ’ın  konuşmasıyla devam etti.

            AKTAŞ: “2013-2014 eğitim öğretim yılı Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 22. Dönem mezuniyet töreni için toplanmış bulunmaktayız.

            Okulumuz Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 1986-1987 eğitim öğretim yılında Sağlık Bakanlığına bağlı olarak, Bakanlığımızın sağlık personeli ihtiyacını karşılamak üzere hemşirelik bölümü olarak eğitim öğretime açılmıştır.

            Okulumuzda hemşirelik, acil tıp teknisyenliği ve radyoloji teknisyenliği bölümleri ile eğitim  öğretime devam etmektedir.

            Okulumuzdan Şu ana kadar hemşirelik bölümü (313) ortopedi bölümü (182) radyoloji bölümü (145) ATT (160) mezun vermiştir. Toplam mezun sayısı 800 dür. 

            Bu yıl da 50 öğrencimizi sağlık ordusuna kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

            2012-2013 eğitim öğretim yılında İl düzeyinde meslek liseleri kategorisinde  yüksek öğrenime öğrenci yerleştirme de il birincisiyiz. Ve mezunlarımızdan 13 öğrencimiz 4 yıllık fakültelere kalan diğer öğrencilerimiz ise sınavsız geçiş sistemi ile üniversitelere yerleşmişlerdir.

            Ayrıca Mezun öğrencilerimizin tamamı devlet ve özel sektörde çalışmaktadırlar.

            2013-2014 eğitim öğretim yılı AB ülkeleri düzeyinde bilgi ve deneyim kazandırarak nitelikli elemanlar yetiştirmek amacıyla neonatal hemşirelik uygulamaları ve neonatal resultasyon hizmetleri alanında öğrencilerimiz Macaristan ‘da staj görmüşlerdir. Projelerimiz hala düzenlenip kabul görmektedir.

            Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim ve öğretim yıllarında da daha iyi bir yerlere gelebilmeleri için öğretmenlerimizin desteği artarak devam edecektir.

            Kıymetli öğrenciler: Okulumuzdan bir unvan mezun olduğunuzun ayrıcalığını da ayrıca belirtmek isterim.

Kıymetli öğrencilerimiz, bundan sonraki yaşantınızda başarılarınızın artarak devam etmesini tüm arkadaşlarım adına dilerim” dedi. 

            Okul Müdürü Adem AKTAŞ’ın  konuşmalarının ardından Bayrak ve Flama devir teslim töreni yapıldı.

            Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2013-2014 Öğretim Yılı 22. Dönem mezuniyet töreninde Okulu  birincilikle bitiren Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü öğrencisi Osman AYDEMİR diplomasını  alarak ve yaş kütüğüne plaket çaktı, Öğrencinin Diplomasını ve Hediyesini  Belediye Başkan Vekili Hasan Bilal Taran  verdi.

 
 

            Okulu  ikincilikle bitiren Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü öğrencisi İsmet SOYYILMAZ’a diplomasını ve hediyesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Necla BOZHÜYÜK verdi.

            Okulu  üçüncülükle  bitiren Hemşirelik Bölümü öğrencisi  Fulya GÖK’e diplomasını ve hediyesini  Eğirdir Kemik Eklem Tedavi ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi Başhekimi İbrahim ETLİ verdi.
 

            Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2013-2014 Eğitim öğretim yılı 22. Dönem mezuniyet töreni diğer öğrencilerin diplomasını alması ve  ikramla sona erdi.

            Bu yıl 50 öğrencisini sağlık ordusuna kazandıran Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi idareci, öğretmenlerini kutluyor, öğrencilerimize hayat boyu başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap