EĞİRDİR'DE ŞİDDETLİ FIRTINA ETKİLİ ODU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DE ŞİDDETLİ FIRTINA ETKİLİ ODU
Haberin Tarihi: 19.6.2014 18:09:00 - Okunma Sayısı:3837 defa okundu.

Eğirdir'de dün çıkan şiddetli fırtına ilçemizin birçok yerinde ağaçları devirirken Perşembe Pazarı olması dolayısıyla pazarcıları da zor durumda bıraktı.

EĞİRDİR’DE ŞİDDETLİ FIRTINA ETKİLİ ODU

 

            Eğirdir’de dün çıkan şiddetli fırtına ilçemizin birçok yerinde ağaçları devirirken Perşembe Pazarı olması dolayısıyla pazarcıları da zor durumda bıraktı.

            Güne sıcak bir hava ile başlayan Eğirdir’i bugün saat 13:00’de şiddetli fırtına ve beraberinde gelen yağmur vurdu. Aniden çıkan fırtına sonucu adeta hortumu andıran toz bulutu ortalığı kapladı. Vatandaşlar sığınacak yer ararken şiddetli yağmur da fırtınanın arkasından geldi. Fırtına ve yağmurun etkisiyle elektrikler kesilirken, bazı bölgelerde ağaçlar devrildi, yollarda su göletleri oluştu.
 

            Eğirdir Babasultan kavşağında bulunan çınar ağacı fırtınanın etkisiyle adeta ortadan ikiye bölündü. Çarşı içerisinde bulunan ulu çınar ağaçlarından birinin dalı ise kırılarak Hilmi Sarraf’ın işyerinde hasara yolaçtı. Hızırbey Cami önündeki gölgelikler devrildi,

Yenimahallede bulunan otobüs duraklarını su bastı, Hastane bahçesinde bulunan bir ağaç kökünden söküldü, Sağlık Ocağı karşısında bulunan kamelya yerle bir oldu. Çatılardan uçan kiremitler araçlara zarar verdi. İlçemizde Perşembe pazarı olması dolayısıyla pazarda dolaşan üç hemşehrimiz şemsiyelerin üzerlerine düşmesi nedeniyle hafif yaralandı. Durumu iyi olan vatandaşlarımız hemen hastaneye kaldırıldı.
 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap