Isparta'lı Raketler Masa Tenisi Dostluk ve Gelişim Kampına Gidiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'lı Raketler Masa Tenisi Dostluk ve Gelişim Kampına Gidiyor
Haberin Tarihi: 3.7.2014 09:35:00 - Okunma Sayısı:1604 defa okundu.

İki yılı aşkın süredir Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü destekleri ile başlatılmış olan "Minik Raketler Olimpiyat Yolunda" projesi kapsamında 20 sporcu eğitim görüyor.

Isparta’lı Raketler Masa Tenisi Dostluk ve Gelişim Kampına Gidiyor

 

            İki yılı aşkın süredir Isparta Gençlik Hizmetleri ve      Spor İl Müdürlüğü destekleri ile başlatılmış olan "Minik Raketler Olimpiyat Yolunda" projesi kapsamında 20 sporcu eğitim görüyor. Bu süre içeresinde elit seviyeye ulaşmış 4 kız, 4 erkek sporcu, masa tenisi branşında dünyanın en başarılı ülkelerinden biri olan İsveç'te, kardeş kulüp edinilmiş olan Hammarby IF Bordtennis kulübü gelişim kampına dahil olacaklar. Sporculara İsveçli bir partner eşlik edecek. Isparta’lı sporcular elit seviyede antrenman ve eğitim fırsatı yakalamış olacaklar.

            Gençlik Hizmetleri ve    Spor İl Müdürü Murat Gevrek “Öncelikli hedef olan sporcularımızın, masa tenisinde teknik anlamda seviyelerini yükselmelerini sağlamak ve başarılı olan sporcularla ilimizin yetiştirdiği sporcuları kaynaştırma ve kültürümüzü paylaşma imkanı sağlamaktır. Kardeş kulüp olan Hammarby IF Bordtennis kulübü Isparta'dan gelecek olan sporcularımızın konaklama ve yemek masraflarını karşılayarak büyük bir misafirperverlik örneği göstererek ikili ilişkilerin gelişmesine olumlu bir katkı sağlamıştır.

            Önümüzdeki yıllarda İsveç'ten ülkemize gelmesini planladığımız kardeş kulüp Hammarby IF Bordtennis'e bulundukları davet ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap