HUZUREVİ MÜDÜRÜ VE SAKİNLERİNDEN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMERAL'E ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HUZUREVİ MÜDÜRÜ VE SAKİNLERİNDEN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMERAL'E ZİYARET
Haberin Tarihi: 19.6.2013 09:41:00 - Okunma Sayısı:1888 defa okundu.

Eğirdir Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, beraberinde Salih Köksal, Süleyman Selek ve Hurşit Yıldırım ile birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ettiler.

HUZUREVİ MÜDÜRÜ VE SAKİNLERİNDEN

BELEDİYE BAŞKANI ÖZMERAL’E ZİYARET

 

            Eğirdir Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, beraberinde Salih Köksal, Süleyman Selek ve Hurşit Yıldırım ile birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in, her zaman destek olduğunu belirten yaşlılar, “fırsat buldukça Başkanımız bizi ziyaret ediyor. Biz çok mutlu oluyoruz. Bugün de biz Başkanımızı ziyaret etmek istedik ve Belediye’ye geldik” şeklinde konuştular.

            Ziyarette yaşlılar, Başkan Özmeral’e “biz sizleri çok seviyoruz. Resimlerimizi ve gazetede çıkan haberleri çerçeveletip odamıza asıyoruz.” Diyerek sevgilerini ifade ettiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Biz bir aileyiz, Hepimiz bir birimizi sevmeliyiz ve zaten seviyoruz da” dedi.

            Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, “her zaman desteklerini esirgemeyen, sürekli yaşlılarımızla birlikte olan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız yaşlıları çok seviyor.” dedi.

            Başkan Özmeral, Huzurevi Müdürü Erdoğan ve yaşlıların ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek, sıcak ve samimi davranışıyla misafirlerini uğurladı.

            Huzurevi sakinlerinden Hurşit Yıldırım’ın Denizli’deki ablasını telefonla arayarak Başkan Özmeral’i tanıştırması ve görüştürmesi dikkat çekti.

            Başkan Özmeral, “Sadece yaşlılarımız değil onların yakınları da bizim için kıymetli varlıklarımızdır. Onların “Eğirdir’i çok seviyoruz” demeleri bizi ayrıca mutlu ediyor” dedi.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap