TURİZM ÖNCELİKLİ YÖRELER LİSTESİNDE ISPARTA'NIN 3 İLÇESİ BULUNUYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TURİZM ÖNCELİKLİ YÖRELER LİSTESİNDE  ISPARTA'NIN 3 İLÇESİ BULUNUYOR
Haberin Tarihi: 17.7.2014 09:47:00 - Okunma Sayısı:1511 defa okundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın büyük destekler sağladığı Öncelikli Yöre Belediyeleri listesine bu yıl sadece Sütçüler dahil oldu.

TURİZM ÖNCELİKLİ YÖRELER LİSTESİNDE  ISPARTA’NIN 3 İLÇESİ BULUNUYOR

 

            Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın büyük destekler sağladığı Öncelikli Yöre Belediyeleri listesine bu yıl sadece Sütçüler dahil oldu.

            ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ekonomideki turizm gelirlerini arttırmak ve Anadolu'da bulunan belde ve belediyelerin turizm merkezlerini canlandırmak amacıyla hibe desteği sağladığı Turizm’de Öncelikli Yöreler Listesi’ne bu yıl sadece Sütçüler dahil oldu.

            Ekonomideki turizm gelirlerini arttırmak ve Anadolu'da bulunan belde ve belediyelerin turizm merkezlerini canlandırmak için bakanlık bütçesinde yer alan 'Mahalli İdarelere Yapılacak Yardımlar Ödeneğinin Kullanım Esasları Hakkında Yönetmelik' kapsamında turizm öncelikli yöre belediyelerine katkı mahiyetinde yardımlar sağlamak amacıyla oluşturulan Turizmde Öncelikli Yöreler 2014 listesine Sütçüler ilçesi de dahil oldu.

            Bakanlığın hibe desteği sağladığı öncelikli yöreler listesinde 2012 yılında ilimizden sadece Eğirdir ilçesi bulunurken, geçen yıl Yalvaç listeye dahil olmuştu. Güncellenmiş listeye Sütçüler’in de dahil olmasıyla Isparta’da öncelikli belediye sayısı 3’e yükseldi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap