Başkan Şengöl ERASMUS Öğrencilerini Ağırladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl ERASMUS Öğrencilerini Ağırladı
Haberin Tarihi: 25.7.2014 16:20:00 - Okunma Sayısı:1893 defa okundu.

Eğirdir Kent inisiyatifi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Erasmus staj öğrencileri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün davetlisi olarak iftarda bir araya geldiler.

Başkan Şengöl ERASMUS Öğrencilerini Ağırladı

Eğirdir Kent inisiyatifi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Erasmus staj öğrencileri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün davetlisi olarak iftarda bir araya geldiler.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl gerek yurt içi gerekse yurtdışından gelen öğrencilere ilçesini tanıtmaya devam ediyor. Bu bağlamda geçtiğimiz gün Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl 4 ülkeden Erasmus stajı için Isparta’ya gelen 15 öğrenciye Köprübaşı mevkiinde bulunan Konukevinde iftar yemeği verdi. Yemeğe Eğirdir Kent İnisiyatifi kurucuları Hande Özdamar Tığlı, Doç. Dr. Erol Kesici ve Erasmus stajı kapsamında Isparta’ya gelen Polonya, Litvanya, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Süleyman Demirel Üniversitesinden öğrenciler katıldı.  Eğirdir’in doğa güzelliklerine ve tarihi yapılarına hayran kaldıklarını belirten öğrenciler, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e Erasmus Stajı yaptıkları süre içerisinde gittikleri yerlerin fotoğraflarının bulunduğu tablo hediye ederlerken, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl öğrencilerle tek tek sohbet ederek Eğirdir’i anlattı.
 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap