EĞİRDİR KÖYLERİNİN OYUN PARKI VE İÇME SUYU İHALELERİ YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR KÖYLERİNİN OYUN PARKI VE İÇME SUYU İHALELERİ YAPILDI
Haberin Tarihi: 26.6.2013 10:02:00 - Okunma Sayısı:2294 defa okundu.

Eğirdir'in Ağılköy, Akdoğan, Aşağı Gökdere (2 tane), Bademli, Balkırı, Beydere, Eyüpler, Serpil, Sevinçbey, Sipahiler, Tepeli ve Yukarı Gökdere köylerine 13 adet Oyun Parkı projesi alım ve montaj işi ile Eğirdir İlçesi Tepeli Köyü içme suyu yapım işi ihaleleri 21 Haziran 2013 günü saat 10.00'da Hükümet Konağı toplantı salonunda Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ'ın katılımıyla doğrudan teklif usulu ile yapıldı.

EĞİRDİR KÖYLERİNİN OYUN PARKI VE İÇME SUYU İHALELERİ YAPILDI

 

            Eğirdir’in Ağılköy, Akdoğan, Aşağı Gökdere (2 tane), Bademli, Balkırı, Beydere, Eyüpler, Serpil, Sevinçbey, Sipahiler, Tepeli ve Yukarı Gökdere köylerine 13 adet Oyun Parkı projesi alım ve montaj işi ile Eğirdir İlçesi Tepeli Köyü içme suyu yapım işi ihaleleri 21 Haziran 2013 günü saat 10.00’da Hükümet Konağı toplantı salonunda Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ’ın katılımıyla doğrudan teklif usulu ile yapıldı.

            Eğirdir’in Ağılköy, Akdoğan, Aşağı Gökdere (2 tane), Bademli, Balkırı, Beydere, Eyüpler, Serpil, Sevinçbey, Sipahiler, Tepeli ve Yukarı Gökdere köylerine 13 adet Oyun Parkı projesi alım ve montaj işi ihalesini ARS Park A.Ş., Eğirdir İlçesi Tepeli Köyü içme suyu  yapım işi ihalesini ise Gonca Hafriyat İş Mak. Tamir Bakım İşlt. San. ve Tic. Şti. aldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap