DAVRAZ ZİRVE KAMPINDA 3. VE 4. KAMPINA 250 BAYAN KATILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DAVRAZ ZİRVE KAMPINDA 3. VE 4. KAMPINA 250 BAYAN KATILDI
Haberin Tarihi: 9.9.2014 10:17:00 - Okunma Sayısı:3584 defa okundu.

Isparta'da ilk defa gerçekleştirilen Davraz Zirve Kampının 3. ve 4. dönemleri 250 bayan kampçının katılımıyla yapıldı.

DAVRAZ ZİRVE KAMPINDA 3. VE 4. KAMPINA 250 BAYAN KATILDI

 

            Isparta’da ilk defa gerçekleştirilen Davraz Zirve Kampının 3. ve 4. dönemleri 250 bayan kampçının katılımıyla yapıldı.

            Kampçılara gelenek ve göreneklerimizden olan sokak oyunları oynatılırken halat çekme, topa çevirme, mangala gibi kültürümüzün bir parçası olan oyunları öğretildi.

            Antalya ve Isparta illerine düzenlenen gezilerle görmedikleri yerleri gören gençler Düden Şelalesinin güzelliğine hayran kalırken Aksu Zindan mağarasını gezip gördüler, gönüllerince eğlendiler.

            Akşam eğlencelerinde yeteneklerini sergileyen kampçılar, tiyatro, müzik, halk oyunları branşlarında canlı performanslar sergileyerek kampı renklendirdiler.

            Isparta Davraz Zirve Kampı 2000 metre yapılan Davraz Kayak Merkezi eteklerinde Eğirdir Gölü manzaralı eşsiz kamplar arasında yerine alırken Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve gelecek misafirlerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

            DAVRAZ ZİRVE KAMPINDA GENÇLER ZİRVE’DE

            Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Davraz Zirve Kampında kampçılar zirve kampı formatına uygun olarak  telesiyej ile 2000 metreye çıktı. Zirvenin keyfini çıkaran kampçılar oldukça eğlenceli anlar yaşarken bu anılarını ölümsüzleştirdiler. Zirvede oldukça güzel bir havada gerçekleştirilen etkinlikte kampçılar Eğirdir Gölü manzaralı birçok fotoğraf çekerek hayatları boyunca unutamayacakları bir an yaşadılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap