PINAR PAZARI TARİHİNİN ALTIN YILINI YAŞAMAYA BAŞLADI…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,PINAR PAZARI TARİHİNİN ALTIN YILINI YAŞAMAYA BAŞLADI…
Haberin Tarihi: 29.7.2019 09:39:21 - Okunma Sayısı:1697 defa okundu.

Pınar Pazarında faaliyet gösteren esnafların eksiklikleri Başkan Veli GÖK'ün talimatları ile yerine getirildi.

PINAR PAZARI TARİHİNİN ALTIN YILINI YAŞAMAYA BAŞLADI…

800 Yıllık Tarihi Eğirdir Pınar Pazarı Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ün tanıtım atağı ile bu yılki ikinci haftasında adeta şaha kalkarak 800 yıllık tarihinin altın yılını yaşamaya başladı. Pınar Pazarında faaliyet gösteren esnafların eksiklikleri Başkan Veli GÖK'ün talimatları ile yerine getirildi. Pınar Pazarı Esnafları Belediye Başkanı Veli GÖK'e teşekkür ettiler. 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK sık sık ziyaret ettiği Tarihi Pınar Pazarını dün sabah saatlerinde beraberinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER ile birlikte gezdi. Rektör hoca Eğirdir Belediye Başkanı GÖK'ün talimatları ile kurulan yörük çadırında orijinal gözleme ve yayık ayranını tattılar. Başkan Veli GÖK el açması gözlemeleri kendi elleri ile pişirdi. Bölgenin birçok noktasına 800 Yıllık Tarihi Yöresel Pınar Pazarını gösteren levhalar asıldı. 
Eğirdir Belediye BaşkanıVeli GÖK Pınar Pazarının tanıtım atağı ile Eğirdir'e ve bölgeye açık olduğu süreler içerisinde büyük katkı sağlayacağını ve turizm adına önemli bir noktaya geleceğini bildirdi. Tarihi Pınar Pazarında kebapçılar ise en yoğun günlerini yaşıyorlar. 
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER Üniversite olarak Eğirdir Pınar Pazarının tanıtımı başta olmak üzere Eğirdir Turizmi adına yapmamız gereken ne varsa hazırız, mesajı verdi. 
Eğirdir Belediye Başkanı GÖK Pınar Pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, alış veriş yaptı. Başkan Veli GÖK'ü ve başarılı çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlar hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdiler. (Eğirdir Belediye Basın Bürosu)

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap