Çetin Meydan: "Eğirdir'in dışarıda tanıtımı için spor iyi bir araç."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Çetin Meydan: "Eğirdir'in dışarıda tanıtımı için spor iyi bir araç."
Haberin Tarihi: 16.9.2014 10:19:00 - Okunma Sayısı:1196 defa okundu.

Isparta Triatlon İl Temsilcisi Çetin Meydan, 12. Eğirdir Triatlonu'nu sorunsuz bir şekilde tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, "Eğirdir Alanya'dan sonra üst üste yarışma düzenlenen ikinci merkez.

Çetin Meydan: “Eğirdir’in dışarıda tanıtımı için spor iyi bir araç.”

 

            Isparta Triatlon İl Temsilcisi Çetin Meydan, 12. Eğirdir Triatlonu’nu sorunsuz bir şekilde tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Eğirdir Alanya’dan sonra üst üste yarışma düzenlenen ikinci merkez. Daha önce Uluslararası yarışmalara da ev sahipliği yapmıştık. Önümüzdeki yıllar için yine Uluslar arası yarışma için talepte bulunduk. Sayın Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün spora olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Sadece triatlon değil, tüm dallara destek oluyor. İnşallah ilçemize bir triatlon takımı kazandıracağız. Isparta ve Eğirdir’imizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

            Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ve ekibine de teşekkür eden İl Temsilcisi Meydan, “Federasyonumuz için Eğirdir’in yeri ayrı. Onlar da Eğirdir’imize önem veriyor ve ilçemize sahip çıkıyorlar. Çok daha büyük organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum. Yarışmalarda çok sayıda sporcumuz yarıştı. Aileleri ve yakınlarını da Eğirdir’de ağırladık. İşte spor turizmi bu. Spor turizmine katkı da bulunduğumuz için mutluyuz. Eğirdir’imize daha önceki uluslar arası yarışmalarda gelen dünyaca ünlü sporcuların ilçemizden bahsettiklerini biliyorum. Eğirdir’in dışarıda tanıtımı için spor iyi bir araç” diye konuştu.

            Meydan, 12. Eğirdir Triatlon Yarışmalarına destek veren yetkililere de teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap