Eğirdir'e "DELİ" Geliyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'e "DELİ" Geliyor...
Haberin Tarihi: 17.9.2014 09:30:00 - Okunma Sayısı:3588 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi organizasyonu ile ünlü gazeteci-yazar Refik Erduran'ın yazdığı, Enis Fosforoğlu'nun yönettiği "DELİ" isimli tiyatro ücretsiz olarak Kervansaray düğün Salonunda sahnelenecek.

Eğirdir’e “DELİ” Geliyor…

 

            Eğirdir Belediyesi organizasyonu ile ünlü gazeteci-yazar Refik Erduran’ın yazdığı, Enis Fosforoğlu’nun yönettiği “DELİ” isimli tiyatro ücretsiz olarak Kervansaray düğün Salonunda sahnelenecek.                                                      

            Enis Fosforoğlu Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan “DELİ” adlı yeni oyun, 23 Eylül 2014 Salı günü saat  20.00’de Kervansaray Düğün Salonunda izleyici ile buluşacak.

            Ünlü gazeteci-yazar Refik Erduran’ın yazdığı, Enis Fosforoğlu’nun yönettiği oyunun konusu şöyle: Para hırsı içinde olan Samiye Hanım, ailenin tüm servetini yönetirken; kızını da zengin bir aileye gelin vermek istemektedir. Evin genç kızı, deli sanılan ve tedavi gören dayısını gizlice yardıma çağırır. Dayı Bey çıkagelir ve olaylar komik unsurlarla gelişir.  15 kişilik bir oyuncu kadrosu ile sahnelenecek olan “DELİ”de, Enis Fosforoğlu ve Seren Fosforoğlu başrolleri paylaşıyor.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, tüm Eğirdir halkını bu iki perdelik muhteşem komedi oyununa  davet ediyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap