EĞİRDİR MARİM, I. SİVAS TARIM FUARINDA STANT AÇTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR MARİM, I. SİVAS TARIM FUARINDA  STANT AÇTI
Haberin Tarihi: 20.9.2014 09:34:00 - Okunma Sayısı:1859 defa okundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü, Sivas'ta bu yıl ilki düzenlenen 'AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na katıldı.

EĞİRDİR MARİM, I. SİVAS TARIM FUARINDA  STANT AÇTI

 

            Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü, Sivas'ta bu yıl ilki düzenlenen 'AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na katıldı. Fuarda Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı, Eğirdir MARİM ile birlikte 9 Araştırma Enstitü / İstasyonu ortak bir stant açtı.

            Çok sayıda davetlinin katıldığı fuarda TAGEM standını, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat MİRMAHMUTOĞULLARI, Sivas Valisi Alim BARUT, Sivas Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sivas İl Müdürü İhsan ASLAN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Mehmet AKTAŞ, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Tanzer ERDEM, Sivas ve çevresinden gelen çok sayıda teknik eleman ve üretici ziyaret etti.
 

            Ziyarete gelen misafirlere MARİM’in çalışmaları anlatıldı. Eğirdir ve Isparta'yı tanıtmak amacı ile MARİM’de yetiştirilen elma, erik, armut, gülsuyu ile Isparta gül lokumu ikram edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap