Eğirdir MARİM Veteran Takımı Çeyrek Finalde...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MARİM Veteran Takımı Çeyrek Finalde...
Haberin Tarihi: 25.10.2014 13:55:00 - Okunma Sayısı:1888 defa okundu.

Eğirdir MARİM futbol takımı Antalya Kemer'de düzenlenen veteranlar futbol turnuvasına katıldı.

Eğirdir MARİM Veteran Takımı Çeyrek Finalde...

 

            Eğirdir MARİM futbol takımı Antalya Kemer’de düzenlenen veteranlar futbol turnuvasına katıldı. Farklı ülke ve Türkiye’nin farklı illerinden takımların katılımı ile düzenlenen turunda İlk maçını yaptı. İlk maçında İstanbul şampiyonu Bakırköyspor veteranlar ile karşılaştı. Karşılaşmaya teknik direktör Murat Bozaykut yönetiminde Nuri, Recep Ali, Mustafa, İbrahim Etli, Cumhur, Duruler,  Mahmut , Usku , Mehmet Zorkol, Ali Baştok ve Ömer Faruk 11 ile çıktı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz maçı 13 ünci dakikada Ali Baştok’un attığı golle kazanmasını bildi. Turnuvaya temsilcimiz yarın Diyarbakır ve Kırşehir maçları ile devam edecek.

            Antalya’da devam eden Turnuvanın sabah maçında dünkü aynı kadro ile çıkan Eğirdir MARİM takımı Diyarbakır veteranları iyi bir oyunun ardından 3-0 yenerek ilçemize büyük bir gurur yaşattı.

            Maçın gollerini İbrahim Etli (9dk), Recep Ali (22dk) ve Teknik Direktör Oyuncu  Murat Bozaykut (35) attı. Öğleden sonraki maça gurup liderliği için çıkan takımımız karşılaşmaya Ömer Faruk’un yerine Gökhan 11 ile çıktı. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısı tam bir heyecan kasırgasıydı. Cumhur’un kendi kalesine attığı golle geriye düşen temsilcimiz Mahmut’un 2 (55 ve 60dk. Gökhan (48dk) ve Mustafa’nın  (53 dk ) attığı gollerle karşılaşmayı 4-1 kazanarak guruptan lider olarak çıkarak Eğirdir’e büyük bir gurur yaşattı.

            Böylelikle Gruptan lider olarak çıkmayı başaran MARİM Veteran Takımımız Çeyrek Finale yükseldi.

Eğirdir Marim Veteranlar takımı bugün saat 16:30 da Silivri sporla çeyrek final maçını oynayacak.

Eğirdir Marim Veteranlar takımına başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap