Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği 2015 takvimi hazırlıklarına başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği 2015 takvimi hazırlıklarına başladı
Haberin Tarihi: 31.10.2014 09:57:00 - Okunma Sayısı:1732 defa okundu.

Merkezi İstanbul'da bulunan "Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği" tarafından geçen yıl hazırlanan ve bastırılan, Eğirdir'in nostaljik resimleriyle süslü takvimlerin büyük ilgi görmesi üzerine bu yıl da yine Eğirdir'in eski resimlerinden oluşacak takvimin hazırlıklarına başlandı.

Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği 2015 takvimi hazırlıklarına başladı

 

            Merkezi İstanbul'da bulunan "Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği" tarafından geçen yıl  hazırlanan ve bastırılan, Eğirdir'in nostaljik resimleriyle süslü takvimlerin büyük ilgi görmesi üzerine bu yıl da yine Eğirdir’in eski resimlerinden oluşacak takvimin hazırlıklarına başlandı.

           

            Dernek Başkanı Ali Ahmet Şirin “2015 Eğirdir Takvimi tekrar basılacaktır. Geçen senede olduğu gibi ücretsiz dağıtımı yapılacaktır. Elinde iyi görüntülü, kaliteli 1940-1960 lı yıllara ait fotoğraf olanların bizlerle irtibata geçmesini rica ederiz. Gönderilecek fotoğraflardan uygun olanlar takvime basılacaktır. Tekrar sahiplerine geri gönderilecektir.” dedi.

            Merkezi “Kadırga Liman Cad. Özbekler Sk. No: 4 Küçükayasofya Eminönü Fatih - İstanbul” adresinde bulunan Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği’nin telefon numarası ise;

(0212) 518 33 87.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap