EMEKLİ VE TAYİN OLAN MARİM PERSONELİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EMEKLİ VE TAYİN OLAN MARİM PERSONELİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU
Haberin Tarihi: 7.11.2014 11:26:00 - Okunma Sayısı:1696 defa okundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü (MARİM)'de emekli ve tayin olan 11 memur ve işçi personeline veda yemeği düzenledi.

EMEKLİ VE TAYİN OLAN MARİM PERSONELİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

 

            Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü (MARİM)’de emekli ve tayin olan 11 memur ve işçi personeline veda yemeği düzenledi. Eğirdir Kervansaray düğün salonun da gerçekleştirilen yemeğe emekli ve tayin olan 11 personel ile birlikte Kurum Müdürü İsa EREN, İdari Koordinatör Recep Ali EMRE, Teknik Koordinatör Hüseyin AKGÜL ile birlikte Bölüm Başkanları, kurum çalışanları ve tüm işçi personel aileleriyle birlikte katıldı.

            Kurum Müdürü  İsa EREN, yemekte yaptığı konuşmada kurumdan ayrılan personele bugüne kadar kuruma yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. EREN, arkadaşlarının aralarından ayrılmaları nedeni ile oldukça üzgün olduklarını, kendilerinin kuruma tecrübeleri ile çok şey kattıklarını belirterek kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

            Emekli ve tayin olan personele günün hatırası olarak hediye ve plaket verildi.

MARİM’den ayrılan bir personel de söz alarak böyle bir gece ile arkadaşlarına veda etme imkanı sağlandığı için MARİM yönetimi ve organizasyon ekibine teşekkür ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap