"Öğretmen" Konulu Yarışmalarda Dereceye Girenler Ödüllendirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Öğretmen"  Konulu Yarışmalarda Dereceye Girenler Ödüllendirildi
Haberin Tarihi: 25.11.2014 10:09:00 - Okunma Sayısı:4549 defa okundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Öğretmen" konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

“Öğretmen” Konulu Yarışmalarda Dereceye Girenler Ödüllendirildi

            24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Öğretmen” konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

            İlkokullar arası Resim Yarışmasında birinci olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Zeynep Öztürk’e, Ortaokullar arası şiir yarışmasında birinci olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ayşenur Okutan’a ve Liseler arası kompozisyon yarışmasında birinci olan Mavi Göl Kız Meslek Lisesi öğrencisi Fatıma Hesna Yılmaz’a ödüllerini Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz takdim etti.

            İlkokullar arası Resim yarışmasında Atatürk İlkokulu öğrencisi Zübeyde Çağlar, Ortaokullar arası Şiir yarışmasında İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hatice Ertunç ve Liseler arası kompozisyon yarışmasında Mavi Göl Kız Meslek Lisesi öğrencisi Zeynep Seda ikinci oldular. İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hatice Ertunç’un ödülünü Belediye Başkan V. Hasan Bilal Taran takdim etti.
 

            İlkokullar arası Resim yarışmasında üçüncü olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Boran Turgut’a, Ortaokullar arası Şiir yarışmasında üçüncü olan Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu öğrencisi Defne Samyeli’ye ve Liselerarası kompozisyon yarışmasında üçüncü olan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Ali Akbal’a ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş takdim etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap