Eğirdir Sabancı Öğretmenevi Müdürlüğünde Görev Değişimi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Sabancı Öğretmenevi Müdürlüğünde Görev Değişimi
Haberin Tarihi: 8.12.2014 09:32:00 - Okunma Sayısı:2916 defa okundu.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi eski Müdürü Durmuş Ali Arslan, Eğirdir Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevine atandı. Arslan, geçtiğimiz günlerde Eğirdir Bağlar Orta Okulu Müdürlüğüne atanan Eğirdir Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Nejdet Savaş'tan görevi devraldı.

Eğirdir Sabancı Öğretmenevi Müdürlüğünde Görev Değişimi

 

            Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi eski Müdürü Durmuş Ali Arslan, Eğirdir Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevine atandı. Arslan, geçtiğimiz günlerde Eğirdir Bağlar Orta Okulu Müdürlüğüne atanan Eğirdir Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Nejdet Savaş’tan görevi devraldı.

            Arslan, yaptığı açıklamada “Yaklaşık bir yıldır görev yaptığım Atabey Hacı Naciye Kasap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki görevimden ayrılarak, Eğirdir Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevine başlamış bulunuyorum.

             Atabey’de görev yaptığım süre zarfında yakın ilgi ve desteğini gördüğüm; okul müdürü Memiş Çiftçi beye, Müdür Başyardımcısı Mehmet Büyükbaş beye, Müdür Yardımcıları Gülhan Akbay Akyol hanıma, Ali Yıldırım beye, Haluk Coşkun beye, birlikte görev yapma şerefine eriştiğim bütün öğretmen arkadaşlarıma, idari ve destek personeline, kıymetli öğrencilerime, herşey için teşekkürü borç bilirim.

            Diğer taraftan; bugün göreve başladığım Eğirdir Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevini devraldığım değerli abim Nejdet Savaş'a, pırıl pırıl bir kurum devrettiği, kurumun işleyişi ile ilgili verdiği bilgiler ve bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve tüm öğretmenler adına teşekkür ederim. Şahsıma düşen, ülkemize ve eğitim camiasına hizmet yolunda devraldığım bayrağı daha yukarı taşımaktır. Yüce Mevlam utandırmasın...”

            Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü süresince başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Durmuş Ali Arslan’a ve Eğirdir Bağlar Orta Okulu Müdürü Nejdet Savaş’a yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap