Kaymakam Abdullah Akdaş Bolvadin'e Atandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah Akdaş Bolvadin'e Atandı
Haberin Tarihi: 8.8.2019 09:38:05 - Okunma Sayısı:2538 defa okundu.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de Yayınlandı

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de Yayınlandı

Kaymakam Abdullah Akdaş Bolvadin'e Atandı

Dört yıl süre ile ilçemizde başarıyla görev yapan Kaymakam Abdullah Akdaş, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile  Afyonkarahisar-Bolvadin Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Abdullah Akdaş'ın Bolvadin'e atanmasıyla boşalan Eğirdir Kaymakamlığı görevine ise Diyarbakır-Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Kayyumu Adem Çelik atandı.

Görevi süresince perçok başarılı hizmete imza atan, ilçemizdeki daire müdürleri yanısıra halkımızın da sevgi ve saygısını kazanan Kaymakam Abdullah Akdaş'ın 11 Ağustos 2019 Pazar günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramında yapılacak bayramlaşma törenine katılacağı ve muhtemelen 15-20 gün içerisinde Bolvadin Kaymakamı olarak yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Bolvadin Kaymakamı olarak atanan Abdullah Akdaş'a ve Eğirdir Kaymakamı olarak atanan Adem Çelik'e yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.
 
Buna göre, Bakanlık merkezinde görevli 10 mülki idare amirinin yerleri değiştirilirken, 13 Kaymakam ve 4 Vali Yardımcısı Bakanlık merkezinde değişik görevlere getirildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap