Denizli’deki Deprem, Eğirdir’de Hissedildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Denizli’deki Deprem, Eğirdir’de Hissedildi
Haberin Tarihi: 8.8.2019 16:41:31 - Okunma Sayısı:1626 defa okundu.

Isparta'da Kriz Masası Oluşturuldu

Denizli’deki Deprem, Eğirdir’de Hissedildi
Eğirdir’de hissedilen depremin merkez üssünün Denizli olduğu öğrenildi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, saat 14.25’de merkezi Denizli’nin Baklan ilçesi olan 6,5 büyüklüğündeki deprem Eğirdir’de de hissedildi.

Depremin Isparta'daki Etkileri
Merkez üssü Denizli'nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen ve Isparta'da da hissedilen deprem maddi zarara yol açtı.

Isparta da birçok binanın dış cephelerinde kopmalar meydana geldi. Binalardan kopaan parçalar yol kenarındaki araçların üzerine düşerek maddi hasara yol açtı. Depremle birlikte paniğe kapılan vatandaşlar sokaklara döküldü. Birçok ana arterde trafik kilitlendi. Şehirde bir süre panik havası hakim oldu.

 

Isparta'da Kriz Masası Oluşturuldu
Meydana gelen depremin ardından Isparta'da kriz masası oluşturuldu.

Isparta Valiliği, Belediye Başkanlığı ve 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından oluşturulan kriz masasında gelişmeler an be an takip ediliyor.

Öte yandan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye binasında çalışan personelin binadan tahliye edilmesi talimatını vererek binadaki personelin idari izinli olduğunu duyurdu.

Belediye binasında herhangi bir hasar ya da tehdit olmamasına karşın Başkan Başdeğirmen'in önlem amaçlı personeli idari izinli sayması takdir topladı.

İLK AÇIKLAMA VALİDEN GELDİ
"CAN KAYBI YOK, SADECE 2 KİŞİ PANİKLE ATLAMIŞ"

Merkez üssü Denizli olan deprem Isparta'da da çok büyük bir şekilde hissedildi. Meydana gelen depremin ardından 112 Acil Merkezinde Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun başkanlığında bir kriz masası oluşturuldu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile daire müdürlerinin yer aldığı kriz masasında bir durum değerlendirilmesi yapıldı. Yapılan durum değerlendirmesinin ardından açıklamalarda bulunan Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta'da deprem nedeniyle herhangi bir can kaybının oluşmadığını söyledi. Vali Seymenoğlu, "sadece oluşan panik nedeniyle 2 kişi evlerindeki pencerelerinden atlamış. Onlara sağlık görevlilerimiz müdahale etti" dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap