İnşaat ve Mimarlık Alanında Doktora Tez Ödülü Eğirdir MYO Öğretim Görevlisi Dr. Sezen Coşkun'a...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İnşaat ve Mimarlık Alanında Doktora Tez Ödülü Eğirdir MYO Öğretim Görevlisi Dr. Sezen Coşkun'a...
Haberin Tarihi: 29.12.2014 09:28:00 - Okunma Sayısı:1894 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 2012 - 2013 Eğitim-Öğretim yılında tamamlanmış en iyi "Yüksek Lisans" ve "Doktora" tezlerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen "Fen Bilimleri Enstitüsü En İyi Tezini Arıyor" isimli bir yarışmada "İnşaat ve Mimarlık Alanında Doktora Tez Ödülü" Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı, Öğr. Gör. Dr. Sezen Coşkun kazandı.

İnşaat ve Mimarlık Alanında Doktora Tez Ödülü Eğirdir MYO Öğretim Görevlisi Dr. Sezen Coşkun’a...

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 2012–2013 Eğitim-Öğretim yılında tamamlanmış en iyi “Yüksek Lisans” ve “Doktora” tezlerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen “Fen Bilimleri Enstitüsü En İyi Tezini Arıyor” isimli bir yarışmada “İnşaat ve Mimarlık Alanında Doktora Tez Ödülü” Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı, Öğr. Gör. Dr. Sezen Coşkun kazandı.

            Doç. Dr. Gökhan CİVELEKOĞLU danışmanlığında tamamlanan, “Atık Floresan Lambalardan Civa Geri Kazanımı ve Proses Optimizasyonu” isimli tez çalışması 1001 Ar-Ge Projesi olarak TÜBİTAK Çevre, Atmosfer, Yer ve Deniz Bilimleri Araştırma Destek Grubu (ÇAYDAG) ve Süleyman Demirel Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından da desteklendi.

            Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı, Öğr. Gör. Dr. Sezen Coşkun’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap