MARİM 1. EĞİRDİR AÇIK MASA TENİSİ TURNUVASI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MARİM 1. EĞİRDİR AÇIK MASA TENİSİ TURNUVASI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 2.1.2015 09:24:00 - Okunma Sayısı:1271 defa okundu.

Tarım öğretiminin 169. Yılı etkinliği kapsamında Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu tarafından düzenlenen 1. Eğirdir Açık Masa Tenisi Turnuvası 3-4 Ocak tarihlerinde Eğirdir kapalı spor salonunda yapılacak.

MARİM 1. EĞİRDİR AÇIK MASA TENİSİ

TURNUVASI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

            Tarım öğretiminin 169. Yılı etkinliği kapsamında Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu tarafından düzenlenen 1. Eğirdir Açık Masa Tenisi Turnuvası 3-4 Ocak tarihlerinde Eğirdir kapalı spor salonunda yapılacak. Turnuva hazırlıkları hızla devam ediyor. Türkiye’nin 9 farklı ilinden aralarında 1. ve 2. Masa Tenisi Liginde oynayan oyuncuların da bulunduğu yaklaşık 80 sporcunun katılacağı turnuva 3 Ocak Cumartesi günü saat 10:00 da gösteri maçıyla başlayacak. 4 Ocak Pazar günü yapılacak olan final maçları ile sona erecek turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve para ödülleri verilecek. Tam bir görsel şölen havasında geçecek olan müsabakalara tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap